About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, December 16, 2006

First time makan...


First time Jannah menjamah makanan ketika umur Jannah 4 bulan 8 hari (16 Dec 2006) ...Tu pun Jannah tak nak makan...Jenis makanan nestum..mungkin manis... kecian mama...Jannah nak makan KFC lah mama.. maybe first time makan kot, lepas tu Jannah dah suka makan..dan hobi Jannah adalah makan ...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Friday, December 08, 2006

Jannah::4 months


Jannah ketika berumur 4 bulann.. Perkembangan Jannah :
1.Ketawa mengekek-ngekek bila di agah
2.Dah kenal abah-suka pada abah,excited bila nampak abah..
3.Dah boleh tegak kaki berdiri
4.Mencuba untuk meniarap
5.Suka mandi – pegang paip dan main air
6.Dah try makan nestum dalam botol susu
7.Dah pandai kembang kuncup jari..
8.Minum susu sambil pegang tangan mama
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...