About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, May 15, 2012

JR ---> Terukir Di Bintang..


 
 Jika engkau minta intan permata 
tak mungkin ku mampu,,,
Tapi sayangkan ku capai bintang 
dari langit untukmu...
Jika engkau minta satu dunia 
akan aku coba...
Ku hanya mampu jadi milikmu 
pastikan kau bahagia...
Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…

Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa dihatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang 
cintaku padamu ....

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Saturday, May 12, 2012

JR ---> Kisah gambar parsport TAJ


actually gambar parsport ni dah lama amik..

dalam awal bulan Feb tu..
pihak TAJ nak gambar utk dalam simpan dalam fail Jannah..
alang2 dah ader backdrop biru tu..
so amikjer lah kat umah..
balik sekolah agama TAJ, cakap ngan Jannah jangan bukak tudung ngan baju dulu..
so mehlah kita tengok gambar sambil bercerita..
hahhaha..yerlah tu...

sibuk jer Rizqi tu...
kakak dah penat...
luv so muchhh this pic!!!
amacam leh jadi model muslimah tak???
heheh....



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Wednesday, May 09, 2012

JR --->Pecinta Lego..

entry kali ni nak bercerita buah hati pengarang jantung saya Rizqi..
Rizqi ni minat sungguh main block lego..
sanggup dia main lego tu 2,3 jam..
leka tul dia mengadap benda alah tu..
yg bestnya dia leh boleh buat mcm2,,
buat pistol lah, senapang,buat kereta, bangunan..
buat hotel ngan ader swimming pool pun boleh..
hahhaha...budak2nyer imaginasikan....

ni lah hotel ngan swimming pool...hahahha...

 semoga imaginasi Rizqi akan direalisasikan....

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

JR ---> i pad sorang satu...




 opssss... bukan ipadlah..tapi Y pad...
hahhahah
alah bukan ipad yang mahal tu..ipad utk budak2..
dibeli supaya tak ganggu laptop cousin dia..
lagipun boleh berlajar abc, 123, spelling..
bagi jannah x herannyer bendalah ni..
utk Rizqi memang sesuai lah..
walaupun rizqi lebih suker dengar muzik kat ipad ni..
at least boleh mengalihkan perhatian dia dari main laptop jer kan...
masa mula2 dapat punyalah excited..
teruja gak dorang..asik usung sana sini..
la ni x diherannya...
aku beli sorang satu..supaya x jadi adegan yg x diigini...
lagipun bukan mahal pun. rm40++ hinggit...
belikat kawan fb..kat jalan TAR pun melambak jual..
hargapun lebih kurang jer...
so jom layan gambar....



 

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...