About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, February 02, 2011

JR ---> Taman Tema Air @ Laman Tiga Budaya Asahan

salam..
awal bulan januari hari tu, aku ngan geng2 opis pi mandi manda di laman budaya Asahan..
sebenarnya dah setahun tempat ni dibuka
baru tahun ni jer ader kesempatan..
dari tangkak mengambil masalebih kurang 30 minit..
kitaorang bertolak seawal 9.00 pagi, after breakfast..
 

ok yang joint aktiviti ni dalam 4 family termasuk family aku..
semuanyer bawak anak masing2..
harga masuk dewasa RM10,kanak2 RM5.
actually tempat ni agak sesuai untuk kanak2..
bagi pandangan peribadi aku ler harga agak mahal, dan tempat agak jauh..
pastu bendalah yg ader tak lah banyak sangat..
tapi kalo nak buat ader2 jer,bolehlahhhh...

tempat budak2..

pemandangan memang cantik..dikaki gunung..
gelongsor utk dewasa..tapi sesuai utk lelaki yg tak pakai baju..


tima gergasi..

air melimpah...
buai boleh pusing2..

kuda..
ader wakaf..         

tengah tiup pelampung..
untuk cerita lebih,klik read more babeh...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...