About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, December 23, 2010

JR ---> actually...sapa punya besday ni???


salam..
alkisah niat dihati nak mencari hadiah besday Qistina and Alya..
so , after isyak jumaat last week pi Melaka Mall ..
30 minit jer dari rumah.. 
satu lagi memang dah lama berhajat nak bawak JR tengok wayang..
maklumlah JR tak pernah pi tengok wayang...
nak tengok citer REPUNZEL yg glamor tu...
sebenarnya mama dia yg giler lama tak pi tengok..huhuhu

seperti biasa, dah nama budak..
mama ngan abah cari hadiah, dorang pun sibuk cari hadiah masing2..
dan hasilnya dorang pulak yg dah macam sambut besday..

Rizqi ngan Ben 10 nyer..
Jannah ngan Dora dan Princess..

dah jom kita tengok aper yg depa dapat...

adik dah siap2 nak tengok wayang..

Rizqi ngan beg ben 10 , wallet  ben 10, tumbler thomas...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Rizqi ---> Masa Depan Yang Tak Dirancang ...

salam..
tajuk memang gempak..
ceriter pun gempak...mana tak nyer..tak planning lansung..
isnin lalu hantar jannah pi qdees, tiba2 Rizqi turun, siap salam2 aku ngan hubby...
"adik nak pi school lah.."..
hahaha..terkejut giler aku ngan hubby...
malas nak pikir banyak..
pi register terus Rizqi..
hahaha..berganda yuran budak2 ni...

dah jom kita layan gambar...

tengah buat xtvt..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Wednesday, December 22, 2010

JR --> Outdoor @ KKLJ

salam..
sapa kata kolej aku tak cantik..???
cantik jugak..amik gambar perantin outdoor pun ok..
hehehe

sabtu lepas, before pi besday qistina kita org singgah kolej..
hubby amik kamera..
so dalam masa 10 minit tu sempat gak rakam gambar model2 ni..

so kalo ader yg perlukan model kanak2..
tel saya yer...hahaha....

meh kita layan gambar...


 ader lagi  ni... klik Read More..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Malam 3k ---> sesi Julai @ Hotel Traders Muar

gumbira..

salam..
Program Malam 3K tu singkatan utk  Kecemerlangan, Kegemilangan dan Kemesraan 
Malam 3K  adalah malam untuk menghargai pelajar akhir..
serta malam penyampaian sijil atas kecermelangan pelajar..diselitkan dengan pensyarah..
so setiap kali malam 3K, mesti ader tema..
pensyarah sempoi2 jer..student yg ngalahkan artis..
Sesi julai ni, Kolej aku buat kat Hotel Traders Muar..

so mari kita tengok apa xtvt yg ader di malam 3k..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

JR-- > Cuti Awal Muharam @ A Famosa Resort

salam..
mana satu citer nak publish dulu pun tak tau..
hahaha..tak per aku mulakan hari ni ngan xtvt kitaorg masa cuti awal Muharam..
XTVT yang tak dirancang..iaitu berpicnic di A Famosa Resort..
dulu masa Jannah 5 bulan, kitaorg dah pi..
ramai gak yang joint..lebih kurang 5 keter..
semua family belah aku..
yg istimewa bawa atuk aku..
memenuhi hasrat nak naik River Cruise Melaka..

kitaorg pakat2 masak dari rumah..
so lepas mandi manda kita org leh makan..
kan lapor giler...
fuhhh mahal seh masuk A Famosa waterworld ni..
RM40.00 dewasa..

dah jom kita tengok gambar2..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Tuesday, December 21, 2010

Best bangat ---> Jogja Dalam Kenangan (4-6 julai 2010)

Salam...
Actually citer Jogja ni dah lama..bulan Julai hari tu..
almaklumlah ...akibat kebizian ++ kelupaaan..maka tak sempat nak buat..
semalam ntah apa angin,godek2 lappy hubby terjumpalah folder Jogja ni..

aku ngan family pi Jogja ni, atas sebab melawat keluarga hubby..
belah tok moyang hubby aku ialah orang parakan, jogja..
1-4 Julai hari tu kita org pi bandung beramai@..
,tapi 4 hb member2 aku semua balik Malaysia..
tapi kitaorg meneruskan perjalanan ke Jogja..
tak buat aper pun..cuma sempat jalan pekan mangelang..
mana taknya, sempat berada 2 hari jer..
giler jauh dari bandung ke jogja ( saudara hubby aku jemput pakai avanza)..
sakit pinggang seh...

saudara hubby aku ni dah 3,4 kali datang malaysia..
mak saudara hubby aku pun dah 3,4 kali pi bercuti di Jogja..
tapi kirakan cucu pertama dari Malaysia yg datang Jogja...
bangga gak...

dorang ni kategori org senang2..
bayangkan masa kitaorg datang, Jannah ngan Rizqi dapat RM500 (duit Malaysia lagi tau....)
dorang punyalah excited melayan Rizqi ngan Jannah..huhuhu..
insyallah kalo diizinNya, kitaorg akan jejak lagi dibumi jogja..

ok lah..dah banyak aku citer ni..jom layan piccasss..

signboard..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Mama ---> Please updated Blog!!!

banyak citer nak updated..
memang perlu updated sebab once dah buat blog...
jangan hangat2 taik ayam..
walaupun tak der org nak baca..
tapi ingat blog ini ditujukan khas buat permata hati  
utk tatapan Jannah & Rizqi ...
biler dorang dah besar, dah leh baca..semuanyer ader disini..
itu yg penting...


so mari kiter updated blog walaupun seminggu sekali, 
sebulan sekali pun boleh....huhuhu

nampaknyer banyaklah story mory yg perlu diupdated sebelum tahun 2010 melabuhkan tirainyer..
boleh..boleh...boleh punyer..
demi JR...
akan kugagahkan....


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Monday, December 20, 2010

Jannah ---> Result Exam Term 4 Assesstent 2010

haloooo....
lamer giler tak updated blog..
walaupun gambar dalam kamera kecik aku tu leh buat 10 entry...
hari ni kan monday blues..
so aku nak updated kisah result exam anak aku..
examnya bulan nov hrai tu
so dapat result pada awal nov hari tu...
so mari kita tengok berapakah markah yang diperolehi oleh kumpulan Jannah..
hahahah.

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Friday, December 10, 2010

----> 2 Sweet sangat...

2 lelaki yang amat penting dalam hidup aku.
gambar diambil masa raya haji hari tu..
lupalak nak upload..
first time rizqi pi masjid..
sembahyang solat aidiladha..
sweet sangat...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...