About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, May 25, 2011

JR --> @ yaya & dr. zilal wedding @ Kelab Tasik Putrajaya....

minggu yg bz..bz dengan aktiviti keluarga..
kan keluarga first....
jumaat --> menjemput saudara hubby dari Jogjayakarta di LCCT 
sabtu --> majlis kenduri kahwin yaya (rumah Ayah Mat)
dan ahad ---> majlis yaya lagi (umah mak dia)..

hahah..actually parents pengantin perempuan ni  yaya dah divorces..
so mak ngan bapaknyer dua2 nak buat majlis asing2..

ok berbalik pada majlis..memang happening..
perantins perempuan pakai baju gown putih..memang kelass..
dan pelamin dia pun kelass..mak suka not!!!

tak caya ..jom tengok gambar!!

flowers girl yg cute miut...


sama cantik..sama padan..

us..


saudara dari jogja..


cake yg buat rizqi sedih..dia nak keter tu..

JR yg duduk dekat kek...


suker gambar ni...






sempat lagi buat outdoor ngan jannah..

ader booth utk gambar...

cousin2 jannah..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Thursday, May 19, 2011

JR---> Cinta Melody Best Bangat...


salam..
suka sinetron Cinta Melody..Astro Ria 6.30 pm (Isnin - Jumaat)...
suka pelakon2 yg cantik dan ensem..
suka jalan ceritanyer...
dan yg paling best suka lagu OSTnyer...Ashiteru by Zhivilia Band
(dan blog aku sedang berbunyi lagu itu..)...


Menunggu sesuatu yang sangat menyebalkan bagiku
saat ku harus bersabar dan trus bersabar
menantikan kehadiran dirimu
entah sampai kapan aku harus menunggu
sesuatu yang sangat sulit tuk kujalani
hidup dalam kesendirian sepi tanpamu
kadang kuberpikir cari penggantimu
saat kau jauh disana
ooo…

*)
Gelisah sesaat saja tiada kabarmu kucuriga
entah penantianku takkan sia-sia
dan berikan satu jawaban pasti
entah sampai kapan aku harus bertahan
saat kau jauh disana rasa cemburu
merasuk kedalam pikiranku melayang
tak tentu arah tentang dirimu
apakah sama yang kau rasakan

reff:
walau raga kita terpisah jauh
namun hati kita selalu dekat
bila kau rindu pejamkan matamu
dan rasakan a a a aku
kekuatan cinta kita takkan pernah rapuh
terhapus ruang dan waktu
percayakan kesetiaan ini
akan tulus a a ai aishiteru

Bridge:
hapus sendiri pikiran melayang terbang
perasaan resah gelisah
jalani kenyataan hidup tanpa gairah
o…uo..
banyak segala misi dan ambisimu
akhiri semuanya cukup sampai disini
dan buktikan pengorbanan cintamu untukku
kumohon kau kembali


nak tahu sinopsisnyer??...ala cari jer kat Mr Google..berlambak..



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Wednesday, May 18, 2011

JR---> Teachers Day & Mothers Day Calebration 2011 @ Qdees

salam..
sebenarnya setiap hari adalah hari ibu,hari mama,hari emak,hari umi
dan seangkatan dgnnya....
mana tak nyer, tengok sajer jannah rizqi..
nak makan, mama...nak mandi, mama...nak pakai baju, mama...
bukan abah tak nak buat...tapi budak2 ini memang afundi mamanyer...
hahaha..betul abang..mama tak beli undi mereka..
tapi kalo pi kedai, abah..potong kuku, abah..tengok tv,abah..
kan best tu abah....

tahun ni qdees @ tangkak ader buat calebration teachers day & mothers day..
pagi buat teachers day..kul 11 calebrate mothers day..
Jannah request nak beli hadiah tuk cikgu cikginyer..
so hubby decide beli hamper jer..adil..semua cikgu dapat..
so yg buat hamper ialah Along Aina..
hamper bernilai RM50..tuk semua cikgu sempene teachers day & mothers day..

so mcm2 aktiviti yg ader..ader bacaan sajak ..
yg bestnyer ader sesi photoshoot ngan anak..
tahun ni aku sambut mothers day kat qdess ngan Jannah & Rizqi..
Jannah ngan Rizqi dah didedahkan ngan  mothers day kat qdees...
tiap2 hari nanyi lagu..mummuy,mummy I luv u.. ibu..ibu..engkau ratu hati ku..
jannah pun dah hafal sajak..

so jom kita layan piccasss..
JR ..peace!!



jannah n riefqi..best friend..

cikgu tengah try wig kat jannah..




hahaha lawak..rambut kuning...








alya..

iskandar

qaseh..

dek jah..





bff..riefqi..jannah...mika



ader petandingan mommies catwalk..
aku kener masuk..teacher2 qdees yg panggil..
dan tak sangka menang lak..
ramai yg mengundi..yihaaaa...



ok..seronok gak sambutan kali ini..
len kali boleh joint lagi..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...