About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, April 30, 2015

JR ---> Rizqi dah masuk tahun satu @ 2015..yeah....

 
pergh,,punyalah lama x updated blog..dah bersawang bagai ni..
seb baik pass word masih ingat2 lupa..
9 bulan lamanyer..
 
ok citer first2 ni nak citer fasal anak bujang yg dah masuk darjah 1..
dah besarkan..sobsebseb(kesat air mata)...
sedih wehh...dah besar budak encem mama ni..
tolonglah jangan cepat sangat membesar sayang......
 
Rizqi masuk darjah satu kat sekolah keb ismail dua (SID) muar..
sekolah pelajarnya semua lelaki..
tahun ni darjah 1, ader satu kelas jer..
yg penting kawan baik dia rafeeq pun sama satu kelas..


hari pertama sampai sekarang..masih mengekalkan semangat yang sama.
.suker pergi sekolah..
tiada masalah untuk bangun pagi..good son..

  hari pendaftaran,aku dah jadik detektif conan..mengintai anak..
amik cuti sampai 2 hari..semata2 untuk skodeng anak..
alhamdulillah semuanyer berjalan baik2 jer..
dah jom kita layan gambar
bersama kawan baik..rafeeq
siasatan dikantin...



depan kelas..1 arif









  harap2 semangat ke sekolah dan semangat berlajar rizqi akan berterusan..
semoga rizqi happy di sekolah..dan dapat sesuaikan diri dengan kawan2, 
cikgu2 dan sekolah..
aminn

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

JR --> Persiapan sekolah anak2 @ 2015

 
tahun 2015..rizqi masuk darjah 1..Jannah darjah 3..
persiapan banyak fokus kat rizqi..maklumlah darjah 1..
lagi pun budak lelaki kan..haruslah barganti bajunya tiap2 hari..
dapatlak mak yg rajin mcm mamanya ini....

persiapan sekolah dorang dibeli di Melaka dan di Muar jer...
yang paling gembira tenmtulah rizqi..
maklumlah semuanya serba baru..

tahun 2015 perbelanjaan meningkat sedikit untuk beli barang sekolah..tapi penjimatan dari segi yuran sekolah..kalau tahun2 lepas yuran sekolah tadika rizqi jer dah rm1k..huhuhu

tahun ni hampir semua serba baru untuk Rizqi..
untuk rizqi 5 helai pasang baju sekolah kebangsaan (baju dan seluar)...
5 helai baju sekolah agama..sampin 3 helai..kasut 3 pasang...
5 pasang stokin...singlet 5 helai..boxer 5 helai...
beg sekolah 2 (sek keb dan sek agama)

 
Untuk Jannah pulak..tahun 2015 ni..berganti baru juga..tapi x full lah..
buat2 tambah..
2 pasang untuk baju & kain sekolah agama, tudung ..
stokin 5 pasang..kasut 2 pasang..2 beg..
baju uniform pengawas 1 helai...



persiapan baju ,kasut,beg dah nak RM1k gak..
tak masuk duit yuran sekolah lagi tuu..
total semua2 belanja sekolah dalam RM1600 jugak..
 
zaman sekarang punya perbelanjaankan..
tahun depan x tahu lagi kan..
mesti lagi mahalkan dengan gst lagi..
 
harap2 jannah & rizqi bersemangatlah dengan menghadapi dunia persekolahan..
in sya Allah mama akan menyediakan segala keperluan sekolah anak2 ..
asalkan anak2 rajin ke sekolah dan rajin berlajar...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Sunday, April 26, 2015

JR --> Short vacations ipoh -kl

 
hujung tahun 2014 hari tu , bawak anak2 pi makan2 angin kat ipoh..
x der lah lama pun.. semalam jer pun..
kebetulan officemate ader buat lawatan kejer kat area2 ipoh tu..
so joint sekali..aku ngan anak2 datang lambat sikit,,
kitaorg drive....
esoknya pi mandi2 kat lost worl of tambun..
hotel kat ipoh yang kitaorg stay tu memang kelass
nampak mcm x berapa nak best..tapi ader cinema,gymm, swimming pool dia pun cantik..
siap ader breakfast lagi...

Gerbang malam..satu tempat shopping yg famous di Ipoh..


sup belut..


lost world of tambun..




pastu balik dari ipoh..stay kat KL pulak..
2 malam..
merayap lah ke Kenanga wholesale, Damansara Uptown , Dip&Dip dll lah

makan steak @ lanun, damansara uptown..
karaoke...


alhamdulillah..walaupun percutian yg singkat tapi anak2 enjoy..
full of xtvt...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...