About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, February 24, 2007

One Utama dan Sesi Fotografi







Malam tadi, Jannah, mama,abah, mak oda ,pak oda dan abang Adika pegi One Utama sebab kata auntie Ema (emak Trisya) kat Jaya Jusco ada Baby Fair..Mama memang nak belikan Jannah kasut dan stokin..Memang boleh jadi gila jap tengok barangan baby exs baju-baju baby girl..Yang bestnyer, setiap pembelian >RM50 akan dapat sesi photografi percuma 1 keping 4R.. Dan boleh hantar gambar tu sebagai contest baby photogernik.. mama bukanlah nak kejar sangat contest tu, tapi terlanjur jannah ada mood untuk bergambar, maka mama pun ambillah pakej A (pakej paling murah sekali )berharga RM48..(ada 4 keping 4R & 1 keping 8R)..boleh lah hantar contest gambar percuma tu..Masa photografi tu jannah pakai 2 helai baju,,Satu baju yang dah memang pakai dari rumah dan satu lagi pilih baju kat studio tu.. mama pilih baju lebah / Bee (warna kuning)..Photograper tu amik 31 keping dan boleh pilih cuma 4 keping jer.. jadi mama sayang sangat gambar-gambar lain, so mama mintak dia burnkan cd..kena bayar lagi RM40…Duit lagi, tapi tak pe..bukan senang jannah nak bergambar ala-ala studio gitu...Tapi gambar tu, tak boleh dapat masa tu, mama minta dia pos ke opis mama a.s.a.p…Sepanjang fotografi tu, Jannah memang sporting habis..Asyik senyum jer.. Ada tokoh jadi model anak mama ni.. He..he,, Gambar-gambar tu akan diupload bila CD dan gambar yang dipos tu sampai..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Friday, February 23, 2007

Jannah -Cuti-cuti di KL






Hari semalam Jannah ikut mama dan abah pergi KL..Mama ada meeting koperasi kat Putrajaya… Lagi pun mama nak beli drypers Jannah.. Jannah pun jalan-jalan kat KL..Kami lodging kat umah Mak Oda di Kelana Jaya..Masa mama p meeting, Jannah tinggal ngan Mak Oda ..Mak oda jaga seorang baby, umur sebaya ngan Jannah, tapi tua 3 bulan jer.. Nama kawan jannah tu Trisya…Malam tu sempatlah lah juga Jannah pegi Subang Parade, makan kat Damansara Uptown ..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Friday, February 09, 2007

Jannah ketika berumur 6 bulan







Happy 6 months old baby... Perkembangan Jannah 6 bulan :

1.Meniarap – tergolek-tergolek dan meniarap balik
2.Mandi dalam besen – pukul air sampai melimpah keluar
3.Dah kenal orang –tak nak pada sapa yang tak biasa jumpa
4.Dah terror pegang barang yang berat sikit – especially remote,handphone mama dan abah 5.Tidur terlangkup
6.Dah pandai menegur orang
7.Dan boleh sebut “bah-bah-bah” dan “ma-ma-ma” walaupun tak jelas
8.Mulut dah riuh banyak. .
9.Suka berjalan
10.Boleh angkat badan-cuba nak bangun bila diriba
11.Dah pandai hulur tangan – minta dimbil
12.Dah pandai kacau abah main game.. pegang mause lah..tekan keyboard lah..
13.Dah pandai nangis-nangis merengek bila nak tidur-tapi bukan meragam
14.Dah pandai senyum bila depan cermin
15.Nak makan apa yang mama dan abah makan/mulut dibuka apabila melihat sudu
16.Suka kertas – gigit sampai basah & koyak
17.Dah pandai rampas barang
18.Menyanyi/mendodoi sendiri bila nak tidur
19.Suka pada stereng kereta dan pegang gear..mesti nak buat bila masuk kereta..
20.Dah pandai tarik pelekat drypers - susah ckit nak pakai drypers,bergerak2

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...