About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, September 27, 2011

JR ---> sekali merasa main pondok2

alahai..ciannyer anak aku..
kat kg baru lah merasa main pondok2..
itupun depan pintu umah nenek..
kalau mama dulu, tiap2 ptg balik sekolah agama main pondok2..
main real2 punya..siap ader pondok..
siap ader tikar lagi..pakai plastik baja..
yg bestnyer main pondok2 situasi hari raya..
habislah bateri2 radio jadi air minuman dalam botol..

fuh zaman tu memang best..zaman budak2..main jer ler..
tak silap mama, sampai darjah 6 pun main pondok2..

budak2 zaman sekarang dah berubah benar..
mainan pun dah berubah...
semuanyer main teknologi...




mengenangkan zaman anak2 cucu kita nanti..
apa agaknyer yg dorang mainkan???

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Friday, September 23, 2011

JR --> team PSH beraya @ Home Sweet Home...


Asalamualaikum..
 alkisah raya tahun ni budaya kunjung mengunjungi antara 
team PSH telah diwujudkan..
antara objektifnya ialah, merapatkan siraturrahim ..
chewah macam buat kertas kerja lak yer...

rumah pertama yg dilawati ialah tentulah umah 
Mr syahrir selaku KJ (ketua Jahat)..
 barulah diikuti dengan anak2 buah lain yg lagi jahat..
hahah..bos dah jahat, harus lar anak buah lagi jahat kan..kan..

team PSH kat kolej aku ni ader 6 family..
alhamdulilah semua dah ader family
mr syahrir,sya,iza,amir,ustaz ngan asri.
so mehlah kita layan gambar..
opss maaf gambar amik sikit2 jer..
almaklum sibuk melayan tetamu...
nak amik gambar makanan pun x sempat...
huhuhu

antara yg terawal datang...

budak yh shomel ni..gerammm...



iza yg tengah tak berapa sihat..tq coz sudi dtg...

suruh mr syahrir amik gambar...


sapa yg comel..dah tau jawapannyer...


mcm perantin baru...heheh

sesi salam2 bagi angpow...
dorang balik dalam kul 10.30 malam..
so aktiviti seterusnyer ialah bergambar lah..
yg kener buli ialah mr syahrir..
alang2 sebelum dia nak simpan kemera dia tu, 
baik amik gambar kitaorg..
kan?kan?kan?...heheh...
lagipun kitaorg ni nak bergambar ikut mood..
mood raya boleh lah..kalau sajer2 tak der nyer....
amik gambar after tetamu balik...



with my sweetheart..

hahaha...kantoi selipar jepun biruuuu...

sayang mama....

Adik sayang mama banyak2...
itulah kenangan kisah beraya 2011 dikalangan team2 psh
lupalak nak amik gambar ramai2..
x per..next time kita amik lagi yer...
yg penting hubungan sesama insyallah akan dipertingkatkan..
maklumlah mereka bekerja dibawah satu bumbung..
mereka adalah nadi psh..
mereka tunggak utama menjalankan fungsi utama
kolej komuniti..
berbakti kepada komuniti..
susah payah, senang sama..
dan yg paling penting bersatu hati.....
hanya Allah sahaja yg akan membalasnya...

apa kata kita pi bercuti sama2???..
kita?..hahaha sibuk jer aku...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Wednesday, September 21, 2011

JR -- Pagi Raya Aidilfitri 2011

Asalamualaikum...
pertama kali diingatkan::
tolong jangan muntah yer...!!!
melihat gambar2 kami di pagi raya ..

actually pagi raya tahun ni adalah di Muar..
rumah mak mentua aku..
tahun2 dulu pun mcm tu..tahun2 akan datang pun mcm tu..
sebab alasannyer mudah..aku nak beraya lama kat umah mak aku..
selalunyer sampai raya ke4, 5..heheh...


JR dah siap 2 pakai baju raya...
pagi2 Rizqi dah mintak mama angpau...
masa ni abah pi semayang raya...

my little boy..hensem tak??

mengacau angah tengah bersiap...
aksi gedik..heheh...
suker gambar ni...
teknik apakah???
tengah kelam kabut cari mood...tengah susun,,
family kecik kami...

nak manja2 gitu...
dengan mak mentua...
gambar ngan anak2 saudara..


apa yg dorang bisikkan tu??..ngumpat mama yer????
teknik gambar sendeng,..nampak kurus sikit..sikit jer...
jannah ngan along aina...
aboy kener buli pakaikan stokin rizqi...
keluarga kak long muar...
tengah salam tok mak..dapat ang pow..
hahah..rizqi nak ang pow, tapi x nak salam..mcmana tu???
salam pun tak ikhlas..hehehe...

jannah salam ngan along aina...
rizqi menjerit nak jugak...
sorry along aina..adik banyak buli along..tapi kan adik rasa mcm nak buliiiii lagi..heheh...
dapat ang pow..thanks you along...
budak yg tak sabar nak bukak ang pow...

bergambar di luar rumah...

dalam kul 12.30 kita org pun bertolak balik segamat..
tak sabar weh nak jumpa family aku lak...
JR masuk2 keter dah tidur..
kepenatan agaknya....

tengok tu adik tidur ngan senapang..jannah tidur dalam keimanan...
mama gedik amik gambar sendiri..

sekian gambar2 kami dipagi raya..
gambar studio tak sempat nak amik lagi..
insyallah kalau ader masa nanti kitaorg buat gambar studio..
lagipun buat kat home aweet home jer..


Selamat Hari Raya Semua..
ampun maaf zahir dan batin yer....


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...