About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, September 21, 2011

JR -- Pagi Raya Aidilfitri 2011

Asalamualaikum...
pertama kali diingatkan::
tolong jangan muntah yer...!!!
melihat gambar2 kami di pagi raya ..

actually pagi raya tahun ni adalah di Muar..
rumah mak mentua aku..
tahun2 dulu pun mcm tu..tahun2 akan datang pun mcm tu..
sebab alasannyer mudah..aku nak beraya lama kat umah mak aku..
selalunyer sampai raya ke4, 5..heheh...


JR dah siap 2 pakai baju raya...
pagi2 Rizqi dah mintak mama angpau...
masa ni abah pi semayang raya...

my little boy..hensem tak??

mengacau angah tengah bersiap...
aksi gedik..heheh...
suker gambar ni...
teknik apakah???
tengah kelam kabut cari mood...tengah susun,,
family kecik kami...

nak manja2 gitu...
dengan mak mentua...
gambar ngan anak2 saudara..


apa yg dorang bisikkan tu??..ngumpat mama yer????
teknik gambar sendeng,..nampak kurus sikit..sikit jer...
jannah ngan along aina...
aboy kener buli pakaikan stokin rizqi...
keluarga kak long muar...
tengah salam tok mak..dapat ang pow..
hahah..rizqi nak ang pow, tapi x nak salam..mcmana tu???
salam pun tak ikhlas..hehehe...

jannah salam ngan along aina...
rizqi menjerit nak jugak...
sorry along aina..adik banyak buli along..tapi kan adik rasa mcm nak buliiiii lagi..heheh...
dapat ang pow..thanks you along...
budak yg tak sabar nak bukak ang pow...

bergambar di luar rumah...

dalam kul 12.30 kita org pun bertolak balik segamat..
tak sabar weh nak jumpa family aku lak...
JR masuk2 keter dah tidur..
kepenatan agaknya....

tengok tu adik tidur ngan senapang..jannah tidur dalam keimanan...
mama gedik amik gambar sendiri..

sekian gambar2 kami dipagi raya..
gambar studio tak sempat nak amik lagi..
insyallah kalau ader masa nanti kitaorg buat gambar studio..
lagipun buat kat home aweet home jer..


Selamat Hari Raya Semua..
ampun maaf zahir dan batin yer....


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

ZanaNordin said...

phewwittt
akhirnya
pic2 raya dah keluar kat blog
and again..kerana ko lah kak
aku tercari2 selendang mawar kaler tu..
cun oooooooo

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

hahaha..carik jgn tak carik..tambahkan koleksi..berbaloi..hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...