About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, September 13, 2011

JR---> Craft Ours Days..

kategori entry  : Julai 2011
salam..
hari ni nak citer 2 bulan lalu..
hahaha..mama buat lagi..lambat posting..
padehal dah siap sedia dalam draf..huhu
berbalik tajuk entry tu, actually Jannah & Rizqi memang suker bab2 warna mewarna2, conteng2 menconteng2..
tapi mama dia jer malas nak layan.. 
pemalas tul mama ni..
heheh..

kecian tengok asyik request, so hari yang indah..
mood aku pun ok..aku layan lah JR ni..bagi colour air dan juga kotak..
hah cat lah sepuasnyer..bukan senang mama ko ni nak layan..
Jannah nak buat katil..Rizqi???... entah haper dia buat..
memang khusyuk Jannah mewarna...
so tak caya, meh tengok gambar.....
colour air baru...
JR tengah syok warna..

terbayang wajah gembira JR ni..

harus pilih pink warna katil...

smile...

hero aku..

syok yer...





org suruh lap tangan, kaki pun dia lap...


tu lar kan..anak2 ni memang kener layan kan...
insyallah len kali kalau mood mama baik, mama bagi chance JR warna lagi..
aminnnn..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

ZanaNordin said...

bagus aktiviti nie kak
ko pun rajin melayan JR berdua tu

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

zana : cian kat dorang..tu yg buat kat luar rumah..bersepah boleh buang terus dalam tong sampah...hehee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...