About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, October 27, 2011

JR --> Mama pi serawak sorang2 erk??

salam..
tajuk x boleh blah...
gambar2 ni masa aku tak kahwin lagi..tahun 2004..
tengok slim melim jer masa ni...
pi Kuching sebab ader member baik, Irdayani kejer kat KK Kuching..
tapi masa tu memang rapat giler ngan irda..aku panggil dia ni notz jer..
dia ni memang sekepala ngan aku..ndak2 time2 mendiva ko..
aku tunang, kahwin dia datang..
masa aku nak kahwin seminggu aku berkampung kat rumah dia..
mak dia memang kreatif bab2 gubah hantaran ni...
family dia pun rapat gak ngan aku..kalau raya kitaorg selalu dtg umah dia..
la ni masing2 dah ader family..
masing2 ader tanggungjawab dan kepentingan...

ok..sebenarnya sajer jer up gambar2 ni..
walau gambar ni pakai kamera digital, tapi fail  nyer dah hilang..
yg sebetulnya  malas nak carik....
maaf yer kualiti gambar sangat teruk..hehehe..
 oh yer, Sabtu ni  kitaorg akan terbang ke Kuching....
(29 okt -1 nov 2011)
so nak  amik feel cikitkan...
dulu pi tak banyak tempat kan..lagipun dulu pi time single mingle..
la ni banyak tempat yg plan nak pi ..dan yg penting ngan org2 tersayang...
opsss ok citer tu nanti dulu yer..pas ni.. nanti x surpriseee lak...
so meh kita tengok gambar..
macam gambar dolu2 kala...
hahhaah

dgn notz kat waterfront...
selim melim jer..pakai baju putih lagi...
kat tugu kuching..
kat waterfront..
tengok..time mak mendiva..
kat damai...
biler lah nak dapat cutting ni..???
kat kg budaya..
ngan abu bakar elah mana ntah ni???
naik perahu..menyeberang sungai...




❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Tuesday, October 25, 2011

JR --> Lepak @ AR Studio..

salam..
bulan lepas, we all lepak kat AR studio,,
actually masa ni Studio AR belum lagi dibuka..
 tengah sibuk dalam pembikinan kerja2 touching...
dan awal bulan oktober hari tu dah officially beroperasi..
terletak di Arked Mara , Ledang..dekat ngan kedai Avon...
Owner studio aka Acid adalah kawan mr Syahrir..
dah mcm adik beradik dorang ni..adik abang...
heheh
Acid adalah fotografer full time..
dibantu oleh Mr Faiz..ni pun member jugak...
AR sangat berpengalaman dalam bidang gambar2 kawin ni..
dan yg tentunyer gambarnyer cantik2 dan teror dalam bab2 editing ni..
aku sangat kagum dengan cita2 serta perancangan anak muda ini..
penuh wawasan,,penuh semangat..
penuh keghairahan dalam mengambil gambar
yg penting bangsanyer Melayu...

owner kedai sedang mengecat..
jannah tengah skodeng abah..
time rizqi lak skodeng...

hopefully dengan pembukaan AR studio , 
adalah satu langkah untuk melangkah lebih jauh..
semoga gemilang dgn kerjaya..
semoga berjaya dan murah rezeki..
Amin



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

JR --> Jamuan Raya utk staf2 psh zon johor @ raya 2011..

assalamualaikum..
siang sebelum open house umah kami hari tu (malam),
umah aku buat makan2 cikit utk peserta2 yg datang meeting psh kat kolej..
buatpun sebab dah alang2 malam buat makan utk staf kolej,so sekali lah..
opssss...gambar org lupa nak amik..tulah sibuk bergosip sana sini..
tapi nasib baik gambar makanan  sempat nak amik..
sebab saya ader menu istimewa dari kg saya..

daging salai + terung masak lemak
sayur apa erk ni ??..

umbut rotan..kegemaran family saya...
ayam kg masak cili padi...
ikan perkasam...terbaekkk..buat sendiri yer...
sayur campur
sambal belacan..
penampilan istimewa..bekas air saya ..heheh..
thanks pada yg sudi datang..
terutama staf2 psh kk zon johor yg terlibat..


mmmm
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Monday, October 17, 2011

JR ---> Open House Aidilfitri 2011 @ Home Sweet Home..

salam..
hahaha..dah nak masuk raya haji, baru nak updated..
jadiklah kan, jgn x updated lansung..
boleh buat kenangan..
sebenarnya plan nak buat open house 2011 ni telah ditunda beberapa kali..
last2 amik jer hari khamis malam jumaat..

back to the entry...
menu utama : 
nasik tomato + sate + kuah lodeh +rendang +ketupat + kueh cara +
buah +muffin kecik + dadih dll
semuanya di tenderkan pada mak aku dan SIL kak long muar...
org penting..yg ditenderkan..
kak oda datang dari KL
MIL
air strawberry..
kak oda tengah sediakan nasik tomato..
persiapan..tak ready lagi ni...
antara tetamu yg terawal...
muffin coklat..
sempat bergambar..
Ramai gak yg datang..penuh lah rumah..
alhamdulillah..di setiap sudut penuh dgn tetamu..
hinggakan lupa nak amik gambar..mana yg tersempat jer amik..
so meh kita layan gambar..zassssss
cikgu2 qdees
tipah, zila ngan kak yati
mas ayu ngan baby mifzal..

reza, rais dan hafiz..hafiz adalah antara tetamu wajib datang..suker ajak dia..mesti datang...
ucapan terima kasih kepada sesiapa yg terlibat dlm menjayakan majlis open house 2011 
di umah kami ini..
juga kepada tetamu2 yg sudi datang..
insyallah kalau ader rezeki, tahun depan kami buat lagi..
dan kamu..kamu..kamu..akan saya jemput...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...