About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, October 06, 2011

JR ---> Juri Sepanduk @ Sambutan Kemerdekaan Daerah Ledang 2011

11 Sept 2011 hari tu ader sambutan kemerdekaan 
di Tangkak utk Daerah Ledang
Bertempat Di Dataran Tangkak,
ader macam2 aktiviti..antaranyer pertandingan sepanduk, perbarisan, persembahan2 sajak, nyanyian, tarian dll

Aku telah bertugas sebagai Juri Sepanduk..
ader 8 org semuanyer..
seawal pagi kul 7 telah memulakan tugas mengadili sepanduk2 yg ader..
anak2 aku letakkan di rumah opismate, kak ya..
thanks kak ya!.

pertandingan sepanduk ni ader 2 kategori iaitu
kategori agensi dan kategori rakyat didahulukan (kg2)

fuhh naik bulau mata tengok sepanduk2 yg diletakkan..
semuanyer menarik2 belaka..
 pengadilan berdasarkan skima yg telah ditetapkan..
ader 2 kategori markah diberikan..
setiap kategori ader 3 org yg berbeza memberi markah..
so tak der bias ...pilih kasih
dan yg paling penting, markah bonus diberikan 
pada sepanduk yg menggunakan lukisan tangan...

kolej aku pun tak terkecuali dari menyertai 
pertandingan sepanduk dan perbarisan..
tapi x menang..maklumlah bertanding ngan org2 yg dah pro...

x per, next time boleh cuba lagi..
bulan 8 merdeka,
bulan 5 dah berlatih kawad..hahaha

dah jom kita layan gambar ..
ni baru 1% gambar...
yg lain2 ader dalam lappy mr syahrir...

aku ngan farha, lec matrikulasi
tengah sibuk memberi markah..
geng2 juri gak..yg baju biri tu ketua juri 2..
hahaha..pening kepala ko...




ala tembamnyer muka..huhuhu
sepanduk menarik dari KEMAS..
sepanduk dari pejabat tanah...
menarik..guna tulisan jawi...




Pastu dalam pukul 9 ader perarakan perbarisan..





menarikkan..dari KEMAS..
segak memakai kebaya...
dari kolej matrikulasi...





vip..MB Johor ...

fotografer of the day +++ Acid (tgh amik gambar)....
mana gambar staf kolej aku berkawad??
ader..tapi sempat amik pakai camera cabuk jer..
jadiklah kan..
tu dia yg depan menonong jer..
semangat berkawad...




❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...