About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, October 25, 2011

JR --> Jamuan Raya utk staf2 psh zon johor @ raya 2011..

assalamualaikum..
siang sebelum open house umah kami hari tu (malam),
umah aku buat makan2 cikit utk peserta2 yg datang meeting psh kat kolej..
buatpun sebab dah alang2 malam buat makan utk staf kolej,so sekali lah..
opssss...gambar org lupa nak amik..tulah sibuk bergosip sana sini..
tapi nasib baik gambar makanan  sempat nak amik..
sebab saya ader menu istimewa dari kg saya..

daging salai + terung masak lemak
sayur apa erk ni ??..

umbut rotan..kegemaran family saya...
ayam kg masak cili padi...
ikan perkasam...terbaekkk..buat sendiri yer...
sayur campur
sambal belacan..
penampilan istimewa..bekas air saya ..heheh..
thanks pada yg sudi datang..
terutama staf2 psh kk zon johor yg terlibat..


mmmm
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...