About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, August 20, 2011

JR ---> jannah rombongan ke Melaka..

salam..
kali ni nak cerita ttg Jannah pi rombongan ke Melaka..
actually 2 minggu sebelum puasa hari tu..
mula2 berat nak bagi dia pergi, tapi memandangkan dia nak sangat, so redha jer lar..
lagipun bf dia, riefqi pun joint gak..
ada gak mak bapak yg ikut sekali, tapi aku ngan hubby  & riefqi parents, farha & khairul decide nak joint masa last part jer..
nak bagi dorang peluang berdikari tanpa kitaorg..chewahhh...
so kitaorg pi sendiri..Rizqi tak joint naik bas, sebab masih kecik lg..
dan lagipun dia ni banyak songel...hahahha..tambang RM75 kot..

seawal pukul 6.30 pg Jannah dah bangun..
almaklumlah berkumpul di Qdees pukul 7 pg..
yg joint budak2 5 & 6 tahun..
4 tahun kalau nak joint, dengan mak bapak masing2...
2 bas jugak yg pi..cikgu2 qdees yg jadi escot pun ramai...

dalam tentatif program banyak gak dia pi..
antaranyer pizza hut, buat pizza.
buat craf tangan tembikar
dan pi tengok pusat pembiakan penyu...
so jom kita layan gambar...

tengah menunggu..


tulis nama siap2 dan no tel qdees


beratur..bas dah sampai...

ceria jer nak naik bas...



dalam bas..duduk sebelah ngan riefqi..
so, yg seterusnyer kitaorg tak tahu..tapi dari cerita jannah dia happy..
kitaorg tiba part2 last iaitu di taman penyu..
tak sangka Melaka ader taman penyu erk..
ingatkan kat terengganu jer..huhuhu...
teacher Uma tengah  pegang penyu..eeee geli lar..

papa riefqi, mr khairul pun berani pegang anak penyu...

terpegung JR tengok anak penyu tu..


ader tayangan multimedia...

anak penyu..

anak2 tengok cd, mak2 bergosip lak...

mencoretkan nama sebagai pelawat...

ni kat muzium penyu..yg telah dikeraskan..

anak2 bergembira..

rieqi, aqeef dan qistina..comel2 kan???

JR..

family Riefqi..

family kitaorg..nampak aku kurus??...hahah pandai khairul amik gambar...

itu sahaja citer  ttg first trip yg jannah joint tanpa kitaorg..
alhamdulillah..dia enjoy ngan trip ini...
akan dtg, kalau ader lagi..bolehlah joint...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Thursday, August 18, 2011

JR--->majlis harijadi jannah yg simple @ Qdess

salam..
ok..2nd celebration besday Jannah dibuat di Sekolah Qdees dia..
ni pun agak simple..
menu yg kami buat : Kek + nasi goreng + nugget
goodies beg pulak diisi dengan air kotak milo, koko crunch, maggie, sumi, coklat dan gula2..
masa pulak pukul 10.30 iaitu waktu makan dorang
kelas dia ader 17 org pelajar...

aku pun memang waktu kejer masa ni..
tapi demi anak larik jap ngan hubby dalam 30 minit..

so jom kiter tengok gambar sambil bercerita...
kek princess..as her wish..


lilin 5 years..

mama tengah pakaikan topi princess....

goodies bag yg siap diatur...

penampilan istimewa Rizqi..hahaha..pinjam jap...


bersama kawan2 perempuan...


wajah happy anak mama...

bersama teman2 lelaki..teman tapi mesra ..hahah ...

best friend jannah, Riefqi kasik hadiah kat jannah..tima kaceh yer...

hadiah dari qdees..disampaikan oleh principal Teacher may..


nyanyi satu kelas  happy besday Jannah!!!




acara tiup lilin...

potong kek..



nugget..

nasik goreng,,hubby aku yg goreng...

Add caption

makan nasik goreng dulu....








ni kawan baik Jananh..lau kah sin kot..betul eja ke tak ...tak tahu..



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...