About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, August 15, 2011

JR ---> Berbuka posa sempene besday Jannah @ Avillion Hotel Melaka..

salam Ramadhan...
hari ni dah masuk 15 hari umat islam berpuasa...
selamat menunaikan ibadah puasa..dah ponteng belum??...

ok, berbalik pada tajuk entry yer...
walaupun banyak entry2 terdahulu yg nak dibuat,
tetapi entry ini adalah amat yg istimewa..
08.08.11 hari tu merupakan besday Jananh kan..
so decided ngan hubby nak calebrate aka buka posa sekali..
first2 nak makan kat secret resepi..
tetapi memikirkan choice makanan yg tak berapa banyak..
so hubby suggest kita bokak posa kat hotel Avillion Melaka..
harga dewasa RM57+++...
dan yg paling penting kat situ banyak jenis kek utk Jannah...

jannah dah siap2..


kitaorg tiba lambat dalam 10 minit..
tapi sebelum tu dah prepare makanan dalam keter..
sampai2 jer kitaorg terus sembahyang dulu..
pastu barulah makan sampai puas...
hah satu pinggan mama amikkan kek utk jannah
after makan puas2..kitaorg pun bergegas ke Parkson, utk apa??
nantikan entry seterusnyer yer....

ok..itu ajer simple calebration 4 Jannah besday...
yg penting Jannah happy...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...