About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, August 15, 2011

JR ---> Jannah pilih hadiah sendiri....

ok..sambung lagik entry..
after berboka posa kat Hotel Avillion, 
kita org bergegas ke parkson Melaka..
utk carik hadiah Jannah..
memang Jannah minat giler kat karton Disney Repunzel..
tapi kat Malaysia ni susah sangat nak carik brg2 Repunzel..
but aku dapat jugak belikan dia pyjamas Repunzel...jadiklah...
itupun dia dah happy giler..mama dia jer tak bagi pakai dulu..
baju tidur raya..hahahah

ok berbalik pada pencarian hadiah Jannah tadi..
2nd choice Jannah minat Princess dan Barbie..
dan yg paling best hadiah pada kali ini 
Jannah diberi peluang untuk pilih hadiah dia sendiri..

tapi Jannah ni kan, bukannyer jenis yg tamak..
(jgn Rizqi, semuanyer dia nak..hahah)
dia cuma amik beg princess jer...
after mama cakap kakak leh amik apa  sajer yg kakak nak..
barulah dia berani..tu pun boleh tanya lagi ..
boleh kakak amik ini??
how sweet my dear Jannah..today is yours...
kat department Princess

proses pemilihan pun berlaku

beg yg menjadi idaman kalbu...


barang-barang pilihan Jannah...

hati gembira dapat aper yg diidamkan...

pttt : si notty rizqi pun amik kesempatan memilih brg Ben10 dia...huhuhu..x per lah..janji rajin pi sekolah yer...heheh


Sekian

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

mamaairis said...

wahhhhhhh...mintak cica pilih lak la untuk besday dia..ahahahahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...