About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, April 29, 2012

JR --> Makan2 simple sempena besday Rizqi 4 tahun




 31 mac 2012 lepas,sempene besday Rizqi yg ke -4, 
aku n hubby decide buat makan kecil2..
buat pun kat muar, umah mak mentua sebelah umah SIL..
yg tukang masak ialah kak long ngan anak2..
panggil adik beradik hubby jer ..so simple..x der baju cantik2, x der tema2..
yg penting ingatan..kebetulan member opis azi balik muar, so jemputlah sama..

 yg gembira tentunya JR..
gembira sebab boleh potong kek...

majlis start kul 8.30 mlm..
yg tukang masak tentulah my SIL, kak long & anak2..
semuanyer preparation last minute..

jannah & cousin, kak iqa
abg syaheed yg sporting..peace...
mak long beli ni..



along aina kesyangan JR..
besday boy yg hensemmm...
kesian muka besday adik,,x nampak mata...hahahah




sesi bukak hadiah yg ditunggu2...
yg ditunggu..ultraman..thanks pakcik azam..
dah x ingat hadiah lain dah,,,

aik kakak pun dapat hadiah????


thanks pada semua yg sudi dtg memeriahkan majlis besday buah hati aku ni..
utk mak long, along aina,angah,aboy thanks sebab sudi masak2 utk Rizqi..
utk azi & kak mona & geng thanks bagi hadiah...
semoga Rizqi ceria selalu..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Wednesday, April 25, 2012

JR ---> Apam Polkadot


apam polkadot dah ader dalam genggaman JR..
hahha..tukang kacau yg serba boleh..kepochi tul..
senang rupanyer buat apam polkadot ni..cuma kener rajin lar..
sekarang ni kalau nak makan apam polkadot ni bukan masalah lg..
along aina leh buatkan..terus





















 

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Tuesday, April 24, 2012

JR ---> Jannah yg macam2..@ 6 tahun

 
nak updated sebahagian progress jannah umur 6 tahun ni...
 yang penting jannah tetap manja sampai kini..
hope sampai biler2..mama suker..
semoga anak mama Jannah menjalani zaman kanak-kanak yang penuh keriangan..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...