About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, April 13, 2012

JR --->Esok dah nak masuk 3 bulan..

hai3...apa khabar semua..
dah nak masuk 3 bulan aku tak updated blog..
giler rekod terlama kot..
bulan februari hari tu memang x der mood..
bulan Mac bulan yg penuh dengan kesedihan + kegelisahan ..
(yg ni biler2 free aku coretkan utk kenangan..)
semoga kami diberi kekuatan utk menghadapinya...

ader kegembiraan, ader kesedihan, ader kesakitan..
lumrah kehidupan..apa2 pun makin bahagia dengan kehidupan terkini..
dengan hubby dan tentunya pengarang jiwa JR..
ok aku dah ader hobi baru..
sejak hobi baru melanda diri..itu yg mood nak berbelog ke lauuuttt...
hobi yang aku suker..hehehe..

banyak tul nak updated,,baru tahun baru hari tu janji nak 
updated sekurang2nya 10 entry sebulan..
tak per lah..pasni pulun lah..

semoga entry lain akan menyusul selepas entry ini..
bye..



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...