About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, October 19, 2009

Citer Raya ke-5

Hari ni syawal yang ke-29..esok dah last Syawal..
cepatnya masa berlalu..
tapi masil lagi banyak cerita raya tak updated..tak per slow2 kan..
sukati aku ler kan... Raya ke 5 hari tu, kami bawa MIL kami pi Kastam Kukup, umah SIL aku yg ke-4 kak mona..
syoknya dapat makan ikan yg fresh2..
petang tu lak kami dibawa naik bot jalan2..
raya tahun depan, plan nak pi tanjung balai, indonesia..

on dway dalam keter..kalo jalan lama2 mcm2 ragam..dengan kazen JR..anak kak mona..Rizqi sempat lagi buli Jannah
kan dah kener geletek... makan ikan fresh beralaskan daun pisang..
siap bukak kolam lagi..

sangatlah baik dalam bot..siap pegang baju aku lagi..takutlah tuuu...ngan kak ika..
so, dalam kul 8 mlm kami berangkat balik ke muar....


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Friday, October 16, 2009

Langkawi : 02/10/09

Hari ni aderlah hari terakhir di Langkawi...
so seawal pagi, kami telah bangun..
untuk menyambung shopping yang tergendala semalam (jumaat banyak kedai tutup)..
lagipun pukul 2 dah nak check out..
flight kami malam gak..kul 9 mlm..

Jannah ngan baju gown yg baru dibeli di Pantai Cenang..




tak yah ajor posing..expert..


so, dalam kul 1.30 balik hotel..amik barang2 ang check out..
tak proper packing lagi ..
sebab nak shopping tshirt and coklat lagi..
so kitaorg pi pekan kuah lagi..
dalam kul 5, kitaorg balik umah adik BIL aku..
hah, masa tu ler baru betul2 packing..
mana nak hand lugage, mana nak campak kat bonet flight lagi..

tengah sibuk menyusun barang2..

SIL aku ngan barang2..ya ampunnn..banyaknyer...


MIL aku pun tengah sibuk packing...
suker tul naik troli...
patutlah abang boy rajin menolaknya..



dua-dua dok pakat nak duduk tepi tingkap...
beg barney, barney & baby bop yg berjaya di pau oleh jannah...

maintain jer duduk atas troli..
mak oi..berganda2...

kami sampai kat LCCT dalam kul 10 mlm..so terus jer check in kat hotel intekma..
sebab malas nak balik tangkak..
esoknyer nak raya kat KL dan banting...
sekian sajer untuk trip ke Langkawi ..



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Thursday, October 15, 2009

Langkawi :: 02/10/09

Hari kedua di Langkawi, bangun2 tidor jer Jannah & Rizqi dah mintak nak mandi pool..
abah dia pun layan kan ajer...
angah pun layan Rizqi..

Bersantai di tepi kolam...



hubby tengah bawak Rizqi ke tengah..

sukernya Rizqi....


dah penat lah tu...

kakak dah puas mandi...

dah kesejukan..

sempat lagi minum susu...

aitt kat bilik pun mandi lagi...


Pastu dalam kul 3 kami p pekan kuah..apa lagi menemankan SIL & MIL shopping..
aku pun tak terkecuali..
melengkapkan set yang sedia ada..
Jannah tengah temankan abah beli beg..

Rizqi pun sama..nak angkat beg..


Kitaorg kat sana sewa innova..RM 150 2 hari..
SIL aku dah pakai keter adik ipar dia..

dah kepenatan shopping...
Pas tu petang pulak kami pi umah adik abag ipar aku..
rumahnyer kat belakang airport jer..

Rizqi tengah syok naik beskal
Pukul 6 kami balik hotel..singgah kat airport pi beli Jannah punyer toy Barney & baby Bop..
mula2 dia nak Barney yg besar giler..
harga pun rm200..pujuk dia nanti kita beli lagi..barulah ok..
Jannah ngan beg barney..
posing ngan moto besar depan hotel...
cucu yang baik..pimpin tangan tok mak..sambil pegang baby bop..
aktiviti malam lak ialah makan2 kat pantai chenang..
sponsor oleh adik BIL aku..
makan kat Restoran Rasa..

Rizqi tidur..aman damai aku makan..
banyaknyer lauk..

sempat dorang posing kat beca & tempayan besar..



itu sajer citer hari kedua...



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...