About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, October 15, 2009

Langkawi :: 02/10/09

Hari kedua di Langkawi, bangun2 tidor jer Jannah & Rizqi dah mintak nak mandi pool..
abah dia pun layan kan ajer...
angah pun layan Rizqi..

Bersantai di tepi kolam...



hubby tengah bawak Rizqi ke tengah..

sukernya Rizqi....


dah penat lah tu...

kakak dah puas mandi...

dah kesejukan..

sempat lagi minum susu...

aitt kat bilik pun mandi lagi...


Pastu dalam kul 3 kami p pekan kuah..apa lagi menemankan SIL & MIL shopping..
aku pun tak terkecuali..
melengkapkan set yang sedia ada..
Jannah tengah temankan abah beli beg..

Rizqi pun sama..nak angkat beg..


Kitaorg kat sana sewa innova..RM 150 2 hari..
SIL aku dah pakai keter adik ipar dia..

dah kepenatan shopping...
Pas tu petang pulak kami pi umah adik abag ipar aku..
rumahnyer kat belakang airport jer..

Rizqi tengah syok naik beskal
Pukul 6 kami balik hotel..singgah kat airport pi beli Jannah punyer toy Barney & baby Bop..
mula2 dia nak Barney yg besar giler..
harga pun rm200..pujuk dia nanti kita beli lagi..barulah ok..
Jannah ngan beg barney..
posing ngan moto besar depan hotel...
cucu yang baik..pimpin tangan tok mak..sambil pegang baby bop..
aktiviti malam lak ialah makan2 kat pantai chenang..
sponsor oleh adik BIL aku..
makan kat Restoran Rasa..

Rizqi tidur..aman damai aku makan..
banyaknyer lauk..

sempat dorang posing kat beca & tempayan besar..



itu sajer citer hari kedua...



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

4 pesanan:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

mana pic akak??? hek hek hek..

sonoknya p jenjalan.... mana hasil rembatan akak?? ada borong coklat x?

Mimi said...

langkawi best kan shopping..coklat, pinggan murah gilerr..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku pun suka hotel helang. selain murah, biliknya besar, katil besar yang penting dekat dengan airpot.. kolam renang pun bagi aku besar..

aku rasa aksi rizqi minum susu tu boleh masuk contest la.. sebab cute sangat!

As@Aza said...

amboii...amboooiii bersantai di tepi kolam eekkk jannah ;)...nampak jannah dah tinggi lah :)...

iena..pantai chenang malam2 happening kaann??? beesstt....:)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...