About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, October 13, 2009

Langkawi - 01/10/09


1 oktober 09 :: kami telah bercuti ke Langkawi..
Actually, abang ipar aku baru balik dari libya.. so dia plan nak bawak family dia pi bercuti kat langkawi n nak bawak sekali MIL..

MIL aku lak memang teragak nak pergi..maklumlah dah berbelas2 tahun tak pi..
tapi dia lak bagi syarat dia akan pi kalo anak kesayangan dia (hubby aku ler) pi sama
kitaorg pun kesian kat MIL aku ( ayat tah leh handle..nak jalan sebenarnya ....)..
so kitaorg pun ngan sporting pun layannn..sebab rasa2 best jalan2 group ni..
lagi pun nilah first time Rizqi naik flight..
kita org amik flight malam , sebab lebih murah..
sepatutnya naik flight AirAsia kul 9.15 malam , tapi flight delay dalam 1 jam..
so melepaklah kitaorg kat LCCT..macam2 ragam dan aktiviti berlaku ndak2 bodak dua org tu..(Jannah & Rizqi)...


Jannah tengah boring dalam keter..biler nak sampai ni mama?..

dah sampai LCCT..punyerlah suker ramai orang..

naik troli jer ler..


Rizqi tak mo di pegang..

aitt..banyaknyer barang..tok mak pun dok kat troli...
seronoknyer diaa...

Posing jap kat MC D

adik dah mengaruk kelaparan..

dua orang budak sedang kelaparan kat food court LCCT


Sik baik ader kazen2 JR..Along aina, angah & aboy..tengah tunggu flight..suka tengok flight...Jannah dah sedia untuk terbang..dalam flight..tak leh control Rizqi ni.. abah tengah jaga Rizqi..

dok sorang2..
sempat lagi main ba..ba ..cak kakak yang dah boring jalan2 dalam flight..

mcm light dorang yang punya..jalan sana sini.. minum air rabena ..RM6..mahal noo...dah sampai kat airport langkawi.. yang seronoknya naik flight malam2 ni, tak ramai org..
tak yah nak berebut2 naik..
so kami sampai Langkawi dalam kul 11.30 malam.
sik baik ader adik BIL aku kejer kastam kat Langkawi..
so, transport dah boleh cut kos..
kami terus bertolak ke hotel helang..sebelah jer airport....

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cuti2 mesia yerk kak...
seronok tu jalan reramai

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

tomeinya dua badek ni....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...