About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, October 13, 2009

Selamat Hari Jadi Abang..Abah..




Hari ni 13 okt adalah hari jadi hubby aku..
aku leh terlupa.pagi2 tadi masa nak tutup gate aku baru teringat..
sik baik sempat salam and wish kat hubby..Jannah pun wish..Rizqi jer buat donno...




naper lak aku leh terlupa???..
sebab semalam aku lak kener demam selsema..so otak macam sengal jer...
tapi pagi ni biler teringat, hubby aku lak nak pi terengganu, ader meeting pengambilan..
so balik nanti kita calebrate yer abang...

Untuk abang, abah..mama n anak2 sayang abah satu dunia..
semoga abang,abah berjaya dalam aper2 sajer..
dalam kehidupan,karier dan juga hobi abang...
semoga abang bahagia mempunyai kami yang serba kekurangan ini...
we luv uuuuu....

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

☆ lieya latif ☆ said...

selamat hari jadi buat hubby akak...semoga berjaya dan bahagia selalu...amin...

wah kak, malam ni ade dinner romantik2 tak...hik hik hik

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy Birthday abah jannah & rizqi.. nak celebrate kat mana nanti?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...