About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, October 16, 2009

Langkawi : 02/10/09

Hari ni aderlah hari terakhir di Langkawi...
so seawal pagi, kami telah bangun..
untuk menyambung shopping yang tergendala semalam (jumaat banyak kedai tutup)..
lagipun pukul 2 dah nak check out..
flight kami malam gak..kul 9 mlm..

Jannah ngan baju gown yg baru dibeli di Pantai Cenang..




tak yah ajor posing..expert..


so, dalam kul 1.30 balik hotel..amik barang2 ang check out..
tak proper packing lagi ..
sebab nak shopping tshirt and coklat lagi..
so kitaorg pi pekan kuah lagi..
dalam kul 5, kitaorg balik umah adik BIL aku..
hah, masa tu ler baru betul2 packing..
mana nak hand lugage, mana nak campak kat bonet flight lagi..

tengah sibuk menyusun barang2..

SIL aku ngan barang2..ya ampunnn..banyaknyer...


MIL aku pun tengah sibuk packing...
suker tul naik troli...
patutlah abang boy rajin menolaknya..



dua-dua dok pakat nak duduk tepi tingkap...
beg barney, barney & baby bop yg berjaya di pau oleh jannah...

maintain jer duduk atas troli..
mak oi..berganda2...

kami sampai kat LCCT dalam kul 10 mlm..so terus jer check in kat hotel intekma..
sebab malas nak balik tangkak..
esoknyer nak raya kat KL dan banting...
sekian sajer untuk trip ke Langkawi ..



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

☆ lieya latif ☆ said...

kalo gi langkawi mmg tak sah kan kak iena balik bergande2 beg hehehehe....sure byk borong tu kan....lagi2 akak umah baru sure mcm2 bende nak gi beli.....

suke tgk jannah pakai gaun tu...comel sangat....pic kat tingkap plane tu pun lieya suke...shomel n sweet...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah beg dah beranak... kena bayar extra luggage tak eina??

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...