About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, October 06, 2009

Raya pertama kami 2009

..org lain dah updated kisah raya ke 10, aku masih lagi raya pertama...tak per kan janji ader citer kan...

Aidilfitri 2009 ni disambut dengan penuh sederhana..yang pastinyer rasa gembira dan bahagia tetap dirasai..terutama Jannah & Rizqi...tetapi kami tak sempat beraya sakan, sebab raya ke-6,7,8 sibuk ngan job ambik gambar kawin...so, kami akan cuba cover balik untuk beraya umah saudara mara, kengkawan walopun pada hari kerje..
Pagi raya tahun ni kami bergambar keluarga, tapi secara tak formal..
yang paling gembira tentulah Jannah & Rizqi.
asyik makan kerepek tok mak dia jer..
pagi raya aku beraya kat muar, pas kul 11 aku balik ke segamat..
sampai raya ke -3...






Tiada istilah "balik kg" pada kami..sebab boleh dikatakan selang 2,3 hari setiap minggu kami akan pegi umah segamat dan muar..so takyah nak ozom2...takyah nak berkecik hati...
tema raya kami tahun ni ialah maroon mix hijau..
baju aku ngan jannah aku jahit manik..gigih aku kul 3 pagi jahit manik..
tahun ni aku tak tolong pun MIL aku masak ketupat..antu tol punyer menantu..
tak per SIL aku kan ramai....


sekian sahaja citer hari pertama..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

3 pesanan:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

tanteknya baju raya akak + jannah..km pun buat pesen tu tp x bape nak menjadik la..mencik tau...

Puan Iza said...

ensem rizqi pakai baju melayu...siap pakai songkok lagi....

baju raya akak dgn jannah cantiklah....suka fesyen camtu....tp iza x leh nak wat fesyen camgitu...maklumlah peyut dh besar huhuhu....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

best kan kau duduk tengah2 antara muar dan segamat.. tak yah sibuk2 nak gaduh balik mana dulu.

cantik ar baju raya jannah.. lagi beseri dengan manik2 tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...