About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, January 28, 2009

Breakfast

Minggu lepas, pagi2 lagi kami dah p breakfast kat satu kedai ni namanya Kedai Makan P.Ramlee kat Buluh Kasap, Segamat..memang didalamnya penuh ngan nostalgia ngan gambar Arwahyarham P.Ramlee..
Aku sebenarnya nak citer fasal Jannah yg sekarang ni makan macm org besar...nak pinggan sendiri, lauk sendiri..tak nak lauk dari pinggan kami semua...so kami makan mesti amik 3 pinggan.. kener tunjuk depan dia yg masa kami amik nasik tu, nasik dia pun kami amik sekali..kalo amik nasi aku separuh bagi kat dia mesti dia tak nak...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Updated citer Jannah & Rizqi...

Okeh kali ni, aku nak citer tentang hobi anak aku Jannah iaitu berposing depan kamera..dengan aku mcm2 demand nak gambar..posing mcm ni lah, posing mcm tulah..tapi kalo depan org ramai, malu yg amat..so gaya mana yg paling korang berkenan??
Gaya 1 Gaya 2Gaya 3Gaya 4Gaya 5Gaya 6Gaya 7Gaya 8Gaya 9Gaya 10Gaya 11Gaya 12Gaya 13Gaya 14Gaya 15Gaya 16Gaya 17 Gaya 18

Rizqi lak, dah boleh duduk dan dah tumbuh 2 batang gigi..la ni dalam percubaan utk berdiri sambil menarik @ berpaut ...hobinya pulak adalah pegang stereng keta...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Monday, January 19, 2009

Mc-D, Air Keroh Melaka

Mula2 aku plan ngan opismate aku nak p lepak2 kat Melaka, tapi oleh kerana ada hal terpaksa cancell..plan tu cancell tu pun aku tau setelah dah bersiap bagai..so, hubby aku kata, alang2 dah pakai cantik2 ni, kita kuar jugaklah..So, dek teragak sangat nak makan burger prosperity, akupun ajak hubby aku p Mc-D Melaka..So, yg paling gembira tentulah Jannah ngan Rizqi.

.Rizqi tengah gigit fries..mcm2 aksi Jannah..
anak bujang aku..anak daro aku...Rizqi dah start meragam..

sempat lagi posing sebelum balik


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...