About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, January 28, 2009

Breakfast

Minggu lepas, pagi2 lagi kami dah p breakfast kat satu kedai ni namanya Kedai Makan P.Ramlee kat Buluh Kasap, Segamat..memang didalamnya penuh ngan nostalgia ngan gambar Arwahyarham P.Ramlee..
Aku sebenarnya nak citer fasal Jannah yg sekarang ni makan macm org besar...nak pinggan sendiri, lauk sendiri..tak nak lauk dari pinggan kami semua...so kami makan mesti amik 3 pinggan.. kener tunjuk depan dia yg masa kami amik nasik tu, nasik dia pun kami amik sekali..kalo amik nasi aku separuh bagi kat dia mesti dia tak nak...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

16 pesanan:

Cik Puan Mimi said...

aku pernah makan kat kedai makan p. ramlee tu. arwah abah aku bawak gi situ.. sedap jugak..

demand jugak si jannah nak makan nasik sendiri, tak nak mama dia punya.. nasib la eina, nak buat camna, lagipun dia nak makan, jadi tak la membazir sangatkan..

kalau anak2 aku, masih share dengan aku punya.. kekadang jer aku beli 1 pinggan nasi ayam untuk farhan, tapi share dengan emily pulak..

Fateen said...

huhuu..pandai dh janah mkn sendiri yea.. dania pun gitu gk cuma dia masih xkesah klaudok amik dr pinggan kita bg kat dia..

kedai mkn tu sampai tghari tak?dia kt area bandar segamat ke? sbb kami kalau lalu segamat mesti confuse nk mkn mana..

Hirda Ibrahim said...

demanding anak dara ko iena....hehhe

aku gelak tgk pic korang 3 beranak. si rizqi tu muka redha je la apa yg mama dia soh buat. sampai tersenget2. LOL

mrs khairul said...

habis sijannah tu makan 1 pinggan kak? patutlah gebus je anak dara akak tu yek..sure rizqi pun mcm tu gak nnt..

kalo kanda nasi sendri tp lauk share ngan kami..hahahahah..tu pun bukannya abes..wat kecah je lebeh..

aduh..comelnya rizqi pakai cap tuh..nmpk dh kehandsomeman dia kak..

mrs khairul said...

heheh..niza komen gamba rizqi yg kat belah kanan tuh pakai cap...pandai dia senyum..mcm mama dia pemurah senyuman..

Sham Ummi Echa said...

sakan berposing smpai senget2 pipi rizqi..hehehhe..

jannah da besar la mama..msti la nk wat sndiri..hehehhe..sama cam echa ler..aku kalo mkn kt kedai..msti order lain utk dia punya.. semua nk wat sndiri..anak2 kita da besar la kan...

liwaniel said...

amboi jannah..nak makanan sendiri ye..tak nak kongsi2...habis ke dia makan 1 pinggan tu...berselera jugak jannah ni makan ye..irfan makan share ngan wanie..tapi dia nak pinggan sendiri..nak suap sendiri

dua2 beradik ni mmg dok depan ke kalau gi mana2..ke untuk bergambar je ni...

Mrs. Hasanif said...

hehehe sama je perangai jannah ngan maryam... geram je tau..tp tu lah nasib dia mkn..

Syasmeen said...

salam perkenalan....jgn lupa lawat blog meen di http://www.airienalyssa@blogspot.com

azie said...

sama lah ngan nonie...agaknyer dorang dah besar xpuas agaknyer klu kita suapkan.

Aza...As :) said...

alahaaaaiiii ciannyeerr tgk rizqi tersepit antara mama & kakak dia tuu ;)...masaaamm jeerr muker....cuuutee sangat.... :)

bestlah iena...tgk jannah berselera nak makan...tgk pinggan nasi dia tu byk jugak minah kecik tu makan eekk??? ;)....afiq still susah nak makan..macam-macam dah vitamin yang kusumbat...still macam tu jugak...on & off selera makan dia :(

Mimi said...

Jannah da big girl la..pandai demand nak nasi pinggan sendiri n pilih lauk...hihi...seronok la tengok Jannah camni..dah besar dah anak dara K.Iena nih kan..

Zanna_MamaBatrice said...

kak, kedai makan nie pernah masuk tv @ majalah kan kak...he he he

sampai penyek pipi rizqi ko kak...nak pose nyer pasai

sukerr arr
jannah makan kuat....
batrice nie siap bergaduh @ berperang kalu nak suruh makan
tensen jer aku kak
kalu gi makan kat luar...mmg mood aku down ler...coz' dia byk main jer...suruh makan main
abis berlambak2 makanan kat lantai nanti.......nanti kite dah bangun nak balik, baru ler sesuap dua dia makan.......zana pun tak tahu nak bg dia makan apa lagi nak bg selera makan tu dtg kat dia...

lieya_latif said...

kak, kelako bace gelagat jannah nak mkn sume pinggan sendiri, tak pe la kak, yg penting die makan....n make sure jannah still bam2 lagi tau....he he he he

jannah oiii...abis drumstick tu....bsar tu....tak abis meh lee pass kan auntie hi hihi

kak, ko ni mmg gile posing, same cam aku...kalo nak gi mane2 dlm kete konpom gedik2 posing2 dulu....hi hi hi

Sham Ummi Echa said...

MANA PEGI...APA CITER..NAPE SEPI JER..

Puan Iza said...

Kak ina...mana pegi nie...lama menyepi....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...