About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, January 12, 2009

Happy 1st birthday Alya.

deco menghiasi dinding..
kek mickey mouse..

Ahad dulu2 (28 dis) aku ngan co telah menghadiri majlis harijadi Alya, anak opismate aku Azie..aku sampai agak lambat disebabkan tersangkut dijalanan (hujan lebat...kereta banyak)..
Aku sampai muar lebih kurang kul 3.40 ptg..Sampai2 jer acara potong kek baru jer habis..so banyak benda aku tak sempat nak amik gambar..
Birthday girl, Alya amatlah cute ngan gown ala2 princess..deco pun menarik.. so ni jer ler gambar yg sempat aku snap..
cute..bersepit bagai..
Alya, birthday girl
Rizqi syok sangat main belon



Jannah

Azie, thanks jemput kami..maaf sebab datang lewat..

Untuk Alya, Selamat Hari Lahir..semoga dimurahkan rezeki serta menjadi anak kebanggaan mama dan papa..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

12 pesanan:

mrs khairul said...

wah cute nya beday girl tu ngan gown pink..nnt beday rizqi sure akak wat party kan..

pstt..psl kat sebelah tuh..ada org dengki kt akak eks???"sian" org tuh..psyco agaknya??

akak, sila bgtau akak dok tangkak area mana?.........ceh..mcmlah nk dtg umah kn..hehe

As said...

Ala tomei nyer b'day gal tuh... Alya sama ngan anak sedara kiter... sedap nama tuh... cam best jer kek nyer kak... mesti sedap....
makin tomei jannah n rizqi....

azie(mama auni& erin) said...

akak cantiknyer gaun alya tue...berkenanan okeh..leh wat 1 nnt untuk besday bash si elin nnt heheheeh pastikan rizqi pki baju melayu @ t-shirt pink yer heheheeh..apapun hepy besday alya

lieya_latif said...

WAH MERIAH kak!!!! paling suke tgk kek die tu....besar tul....kalerful lagi hik hik hik ...suke laa jannah dapat makan kek ....mia pun lieya perasan mmg suke gi besdei2 ni....he he he he

Sham Ummi Echa said...

besnya g besday bash kan..lama da x g besday bash...abis sumer pakat2 beranak ujung tahun...awal thn nih xde yg buat bash pon..

yong said...

wah..alya dah setahun ye..happy besday to alya...

semoga membesar sebagai anak yang berjaya dunia dan akhirat!

~~ciklinn~~ said...

hepi belated beday alya semoga jadi anak berjaya duni aakhirat yer..amin..

alahai comellnyer jannah berbaju kuning.....mata bolat lak tu..geramm

Fateen said...

iena, ada homework utk awak..nn g amik kt blog eh.. buat tau jgn tak buat..

Puan Iza said...

Happy belated besday to alya....comel alya dgn gown pink tu....kek pun comel gak :-)

nor_azida said...

salammzzzz...thanks to all yang wish untuk puteriku, NURALYA BATRISYIA...and special thanks to tuan punyer blog yg telah menerbitkan entry ini... :D

Hirda Ibrahim said...

besarnya kek alya...
aku suka nama alya. dulu kalu hardy tu kuar girl, memang aku nk letak alya pun. tgk ramai yg letak kan? :)

ILA said...

ala...la...la Kak JANNAH posing sampai teleng2 pala...tetap maintain cunsss

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...