About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, January 08, 2009

Kawan baik Jannah @ kg..



Kalo nak tau, inilah kawan baik Jannah masa kat kg di segamat, kalo aku tinggalkan Jannah ngan neneknya masa aku ada kursus ker, mesyuarat dll..Nama kakak ni Aisyah aka Echah.. nampak jer kecik, tapi umurnya dah dekat2 nak 5 tahun.. Echah ni ader penyakit semput..tu yg comel lote jer..yg keciannyer, Echah ni selalu jer jadi mangsa buli Jannah..Jannah ni kalo baik, baik sangat..tapi kalo dah datang dia punyer mood *@!%$ tu jaga lah ko Echah..yg tolaknyer lain, yg ketuknyer lain..yg cekaunyer lain..tapi Echah selalu gak melawan.. pernah satu hari tu, Jannah ajak Echah ni main masak2 @ pondok2 (bahasa aku dulu2 ler)..Jannah tak bagi Echah balik, tapi suruh Echah tengok dia main & yg paling penting tengok jer, dilarang sentuh…(ni mak aku yg story ler)..agaknya dah 5-10 minit Echah dah boring, Echah cakap “nanti aku alik (balik) , aku suruh mak aku beli menan mcm ni banyak2” sambil menunjukkan tangan tanda warning..keh..keh…keh..yg Echah ni pun satu, dah tau asyik kena buli, masih suka gak datang nak berkawan ngan Jannah…sapa yg salah??

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

4 pesanan:

Sham Ummi Echa said...

ooo..jannah suker buli echah yer.. mntang2 ler echah tu kecik..jannah nk buli dia yer.. tp biasa la bdk2.. gaduh2 pon..tu jgk yg dia cari.. tp siyes la..kecik tol dak echah tu..yer ker 5 thn nih.. nk sama bsr ngan jannah je

Puan Suhana said...

hehehe..ada angin gak jannah ni rupanya... budak2 besa lah tu.. echa tu 5 thn?? nampak sama besar ngan jannah je tu..

Mommy Lil' N said...

kih kih..kelakar la bila baca part dia suh Echah tunggu tgk dia main tp tkaleh sentuh..Jannah..Jannah...hihi
Comey kan perlakuan budak2 kecik..terhibur tau walaupun baca aje tak tgk depan mata..

yong said...

jannah cam chem gak la kak..time baik kang, baik sungguh..tiba tang jeles dia tu..ha habislah...hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...