About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, January 07, 2009

Meja Study Jannah

Ok ni ler tempat Jannah menconteng2 @ meja studynyer yg terbaru..Tu laptop yg baru dibeli di KK..dulu takder laptop..yg ader cuma buku2 ngan pensil warna serta beg sekolah..sekarang anak aku ni lebih berteknologi…
Laptop ni tak derlah mahal sangat..berbaloi lah..jannah tengah lasak..kalo terhempas ker, tak der ler rasa rugi sangat..tiap kali on kan laptop ni, Jannah suker sangat dengar melodi "happy birthday to you"....tapi kalo aku sentuh, mesti Jannah pun nak sentuh..yg bestnya laptop ni ada games, level rendah nyer..sesuai ngan aku yg memang tak berapa suker main games ni..sentuh2 dalam 5 minit dah kira lamalah tu…Aku sajer letakkan satu meja utk Jannah kat rumah mak aku ..supaya dia tak boring biler kami tak der…
Tengah buat aper tu Jannah..buat homework @ updated blog??Hah pakai spec..elakkan sakit mata biler ngadap lama2..
Kat rumah sewa aku tak der lagi meja khusus utk jannah study..tunggu pindah rumah baru..tak sabar nak hias bilik Jannah..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

16 pesanan:

wanie said...

siap ade meja study lagi jannah ni...wanie pun ingat nak beli meja untuk irfan ni...

cantik laptop jannah...

Puan Suhana said...

Pandai sungguh jannah posing… sudah berteknologi ye..keh keh keh lawak la akak ni… sy pun beli yg agak2 bbaloi..mahal2 kang rugi klu rosak ke hapa.. 1st lappy maryam dah rosak dah..manax nya beli masa dia blm 1 thn.. pastu dia blaja jln..dia asyik dok pijak keyboard..geram betoi..bila marah dia ngamuk… tp kena gak babab kaki tu..besa tu.. hehehe

lieya_latif said...

wah....jannah rajnnyer study....comel gak laptap tu kak....jauh tuuu beli kat kk hi hi hi.....kak, kerusi jannah tu tinggi sangat laaaaa...

comel jannah siap pakai spek lagi....jage mate yeak....sweet betul!!!

kak iena, nak pindah umah ke .... beli baru ke...kat mane tuh....jgn lupe wat laaa housewarming dan jemput kami hi hi hi

eija28 said...

wah jannah ada laptop baru...berteknologi..jauhnyer kak eina beli laptop tu...ayu lah jannah pakai spec tu....control cun!!!

Aza...As :) said...

baguslaaahh jannah pun ader meja study satu & laptop satu :)...rajin-rajin update blog tau ;)...

meja study afiq dah teruk sangat...bukannya teruk patah...but teruk dengan contengan dia...dahlah meja tu plain pulak...tak der gambar apa2 atas tu...nampaklah segala macam contengan dia tuu...hangiinn jeerr ummie dia ni coz beli kat IKEA lak tuu :(...

eMMa@iKKa said...

uhhh!! Jannah pun ada lap top ek..Trisyia pun ada satu. harus ku beli sbb kalau Trisyia nampak Emma buka lap top Emma dia sibuk nak kacau kan..tu yang belikan satu khas utk dia juga..:)Anak-anak zaman sekrang dah makin canggih!!!

Mimi said...

bestnyer Jannah da ada meja sendiri...
Teringin nak belikan Najeeb meja jugak sebijik..utk dia buat aktiviti 'conteng2'...
Jannah da update blog ke hari ni?

Zanna_MamaBatrice said...

kak, aku nak cari laptop camtu ler hari tu...skali papa batrice leh plak beli pinano tu plak...tu yg zana frust tu hari tu...hu hu hu

yelah kak, kusi jannah tinggi sangat..pastu mintak mama beli kusi yg sesuai yerk jannah, baru ler tak sakit pinggang...

oooo, ko nak pindah umah kak yerk....nie mesti umah sendiri nie....puas ler nanti ko deco bilik jannah nanti kak...

Hirda Ibrahim said...

bukan update blog la mama..CHATTING..LOL..

sungguh high tech anak2 zaman now kan?

weih...sian jannah. tinggi sgt kerusi tu. ko ken beli stool kat ikea tu je. baru ok rasanya. :)

Azie said...

amboi jannah lepas nie leh la tolong mama update blog yer...heheheh

Cik Puan Mimi said...

wah dah ada workstation jugak la kiranya ni.. hehehe meja study la kan.. farhan punya meja study dah kena conteng dengan emily.. hampesss..

nanti kau pindah rumah, kau beli yang dari ikea.. macam aku beli kat ikea dulu untuk farhan, comel tau, meja kaler merah, stool dia ada macam2 kaler..

aku pun nak belikan lappy untuk farhan, tapi kena tunggu betul2 dia dah faham dan boleh study.. harini 1st day dia kat sekolah

Puan Iza said...

Waaa jannah dah ada meja study sendiri. lps nie tak yah kacau mama dah hehehe...siap ada laptop lagi :-)
pasnie tlg mama update blog yea..

ILA said...

canteknyer laptop JANNAH... bagus la mama dah ajar teknologi seawal umur JANNAH ni..hehehhe nanti dianyer blog lebey advance dr mama....ahaks

Sham Ummi Echa said...

wahhh..jannah da ada laptop la.. auntie yg da tua gajah ni pon xde laptop lg..malunyer kt jannah.. jannah lg IT dari auntie.. nk pnjam bley..

iena, aku pon nk cari gak ler laptop ni nnti utk echa..but not now..tggu dia da ngerti dulu buk.. kalo x kang..ada yg dipijak2 nyer kang..haru jer

mrs khairul said...

akak niza smpi la nih x terbeli laptop utk kanda..sbb mahal sgt..kdg2 bila dia mntk sedih gak la aku nih...keh..keh..ambi jannah nak study pun bergaya ngan spec dia eh..

akak nak pindah mana?area tangkak gak ek? emm..lamanya niza tak g segamat tuh..nostalgia sguh..nnt anniversary kami ke 10 niza nak p sanalah...hahahahaha...

~~ciklinn~~ said...

wwah wah... belajar rajin2 yer sayang..

cute jer meja tu...laptop tu pun.. cute jer..

hahahhah gelak besar nengok gambar yg paki spek tu....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...