About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, January 19, 2009

Mc-D, Air Keroh Melaka

Mula2 aku plan ngan opismate aku nak p lepak2 kat Melaka, tapi oleh kerana ada hal terpaksa cancell..plan tu cancell tu pun aku tau setelah dah bersiap bagai..so, hubby aku kata, alang2 dah pakai cantik2 ni, kita kuar jugaklah..So, dek teragak sangat nak makan burger prosperity, akupun ajak hubby aku p Mc-D Melaka..So, yg paling gembira tentulah Jannah ngan Rizqi.

.Rizqi tengah gigit fries..mcm2 aksi Jannah..
anak bujang aku..anak daro aku...Rizqi dah start meragam..

sempat lagi posing sebelum balik


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

11 pesanan:

Cik Puan Mimi said...

eina, orang duk sibuk2 boikot barangan israel, kau plak gi makan Mc D lagik yerk... heheheh

wah dah makin besar aku tengok rizqi.. maklum ler lagi dua bulan dah masuk 1 tahun.. dah bertatih ke belum ni.. rizqi dah boleh mamam fries yek.. sedapkan..

kau gi mana lagi jenjalan kat melaka.. aku pun dah lama tak ronda2 melaka, haritu pun gi umbai kejap jer.. datang pun semata2 nak makan ikan bakaq..

Hirda Ibrahim said...

ni mcd kat ayer keroh dekat zoo tu ke?
time aku study dulu, mcd ni la satu2nya mcd yg ada drive thru. best oooo.. on the way nk pi kl drive thru mcd dulu...

rizqi dh leh mkn mcm2 ek? makin encem anak bujang ko ni...

eija28 said...

lor org dah boikot israel dah kak....eija x mkn dah md nie....pandai si jannah posing...nie mak dia lah yg ajor posing nie....

Zanna_MamaBatrice said...

jauhnyer kak ko makan mcd sampai ke melaka hah !
tp mmg sedap pun prosperity tu....

jannah bab pose...dah makin expert dah...he he he

~~ciklinn~~ said...

wah cedapnyer.....linn pun tingin gak nak mkn lagi..tapi mcm kata kak mimi skrg kena boikot brgan israelll hihhhihihih

alahai tomei2nyer budak2 nie..

azie(mama auni& erin) said...

akak azie baru plan nak g mkn MCd..tapi sume dah boikot xjadi lak..tapi kempunan nak mkn prosperty...huhuhu

As said...

Kak Eina... prospertiy tuh mmg peberet sy... tiap2 thn tunggu jer bila dia nak kuar...
tp skang ni tgh boikot.. so stop la lu kan.. hehehe.. tp kalo dah x tahan .. g gak mkn.. teringin la katakan...
sekejap jer tgk anak akak... makin besar jannah n rizqi... & bertambah chumelll

eMMa@iKKa said...

oit..org semua tgh boikot mkn Mcd..heheheheh..:)Emma kalau nak gie makan McD skrg dpt tentangan hebat dr cik Abg..!!! sanggup mkn Burger Ramli tu...!!

Wah nampak Rizqi mcm dah budak besarlah...:) Badan dia susut ke kak Eina...nampak cam susut jer??
Jannah dah nampak matured lah..:)

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

wah sedapnyer dapat makan Mcd, teringin gak nak makan tapi tulah semua orang soh boikot Mcd

Sham Ummi Echa said...

adushh..dapnyer prosperity itu..
tp bak kata mimi..skang ni tgh boikot US product.. tp skali skala daku trbabas gak..hehehhe..

tp kalo bdk2 yg nk mkn sgt..kita ni x smpai hati kan..

Puan Iza said...

Bestnya makan kat McD....tapi skang nie sumer tgh boikot McD...camner nak pi kn nie?....huhuhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...