About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, May 29, 2010

Model CSL Abah..

ni gambar budak yg tak sempat csl ..dia dah cabut..
Nilah model cls (creative light systems) abah..
abah belajar teknik csl dari kawan abah..
dan teknik csl telah menyinari wajah2 kami..
bravo abah...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Monday, May 24, 2010

Edisi Khas :: Nasik berlemak..

sebab aper aku kata ini edisi khas??..sebab boleh dikira tahun 2010 ni,kali ke berapa aku masak aku pun tak kira ..tapi yg pasti kurang dari 10 kali....
alkisah pagi sabtu yg lalu, hati teragak nak makan nasik lemak masakan tangan sendiri..heheh..
pagi2 aku dah masak nasik lemak..
sib baik ader daun pandan kat depan umah..rajin membantu & mengacau...haha,,kantoi amik kankung mama..bilalah leh makan sayur ni???sayur kankung berlada (blender jer..)

tapi biler time nak buat sambal, bawang ngan lada kering lak tak dak..
so tukar program, masak nasik lemak masa lunch nanti..
so kitaorg anak beranak kuar pi breakfast kat tangki air..
tapi dah pesan ngan hubby breakfast jgn makan nasik lemak ...
balik jer dari bekpes, singgah pasar beli sayur kankung & ayam..
balik jer umah, Rizqi terus jer merengek2 nak tidur..so aku pun tidurkan dia..
kul 1 aku pun start masak sambal nasik lemak dan lauk kankung & ayam goreng..
kankung is my favourite sayur..dari aku darjah tiga sampai la ni..
so, jadi ler nasik lemak berlauk..
dan yg paling happy melihat aku memasak ialah my pretty doter nur jannah..
bertepuk2 tangan melihat mamanyer masak..hahahaha...
hubby kata, len kali mama masak lagi tau....
hubby aku siap amik gambar..bukan senang nak tengok aku masak..poyoo jer...sekian..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Friday, May 21, 2010

Sang zirafah & sang lebah..











lokasi : taman seribu bunga,melaka..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

isk..isk..anak sapa la ni???




❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

buah hati kami...







inilah pengarang jantung kami..
satu hari mereka tak dak, dunia bagai hilang seri....

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

selamat hari guru..


selamat hari guru untuk semua guru2, cikgu cikgi, pendidik2 dan sewaktunyer dengannya..
yg bestnyer, tahun ni Jannah pun sambut hari guru..
request ngan aku jam 10 mlm '.."Mama, kakak nak peluk teacher esok, nak cakap happy teachers day..nak bagi hadiah"..
sib baik kedai cash&carry tangkak masih bukak lagi..
dan yg paling nak pengsan Jannah senaraikan 5 orang cikgu favouritenyer..
dan sebagai mama yg prihatin aku pun belikan 5 buah hadiah..
(kalo tak jenuh aku nak menjawab soalan2nya yang boleh menjurus rasa bersalah)..ha.ha..hadiah tuala jer..

utk teacher Vijaya, May Ai, Teacher May, Teacher lai n teacher Uma (kalo tak salah) happy teachers day..thanks sebab ajar Jannah !!!

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Konvokesyen wilayah Johor


alhamdulillah anak2 didik aku dah konvo pada 8 mei 2010 haritu..
lokasi di Dewan Sultan Ibrahim Ismail Kluang...
aku sebagai AJK gerai, tugasnyer duduk digerai2..
no raptai2,,he3..enjoYYYY...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Monday, May 17, 2010

Happy besday Ahmad!!




Ahmad Rizqi..2 tahun dah..31 Mac hari tu..dah mcm2 tau..
cakap pun dah boleh faham cikit2..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...