About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, May 24, 2010

Edisi Khas :: Nasik berlemak..

sebab aper aku kata ini edisi khas??..sebab boleh dikira tahun 2010 ni,kali ke berapa aku masak aku pun tak kira ..tapi yg pasti kurang dari 10 kali....
alkisah pagi sabtu yg lalu, hati teragak nak makan nasik lemak masakan tangan sendiri..heheh..
pagi2 aku dah masak nasik lemak..
sib baik ader daun pandan kat depan umah..rajin membantu & mengacau...haha,,kantoi amik kankung mama..bilalah leh makan sayur ni???sayur kankung berlada (blender jer..)

tapi biler time nak buat sambal, bawang ngan lada kering lak tak dak..
so tukar program, masak nasik lemak masa lunch nanti..
so kitaorg anak beranak kuar pi breakfast kat tangki air..
tapi dah pesan ngan hubby breakfast jgn makan nasik lemak ...
balik jer dari bekpes, singgah pasar beli sayur kankung & ayam..
balik jer umah, Rizqi terus jer merengek2 nak tidur..so aku pun tidurkan dia..
kul 1 aku pun start masak sambal nasik lemak dan lauk kankung & ayam goreng..
kankung is my favourite sayur..dari aku darjah tiga sampai la ni..
so, jadi ler nasik lemak berlauk..
dan yg paling happy melihat aku memasak ialah my pretty doter nur jannah..
bertepuk2 tangan melihat mamanyer masak..hahahaha...
hubby kata, len kali mama masak lagi tau....
hubby aku siap amik gambar..bukan senang nak tengok aku masak..poyoo jer...sekian..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tahniah akak!!! hehehe sesekali memasak utk famili sonokkan... jannah dah besar... cute rambut dia :)

Sham Ummi Echa said...

perghhh... dapnyer ns lemak..eh aku rasa dah lebih setahun kot aku x msk nasik lemak..kekeke.. tetiba rasa tingin plak nk msk nasi lemak smbal sotong... perghhh tangkap leleh nih...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...