About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, May 21, 2010

selamat hari guru..


selamat hari guru untuk semua guru2, cikgu cikgi, pendidik2 dan sewaktunyer dengannya..
yg bestnyer, tahun ni Jannah pun sambut hari guru..
request ngan aku jam 10 mlm '.."Mama, kakak nak peluk teacher esok, nak cakap happy teachers day..nak bagi hadiah"..
sib baik kedai cash&carry tangkak masih bukak lagi..
dan yg paling nak pengsan Jannah senaraikan 5 orang cikgu favouritenyer..
dan sebagai mama yg prihatin aku pun belikan 5 buah hadiah..
(kalo tak jenuh aku nak menjawab soalan2nya yang boleh menjurus rasa bersalah)..ha.ha..hadiah tuala jer..

utk teacher Vijaya, May Ai, Teacher May, Teacher lai n teacher Uma (kalo tak salah) happy teachers day..thanks sebab ajar Jannah !!!

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...