About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, September 30, 2009

Selamat Hari Raya..2009


ok, ni hanya 1% jer gambar kami di pagi raya aidilfitri 2009..
semoga terhibur..

untuk ceritanya len kali aku updated kk.
banyak citer dan gambor nak updated ni..
tunggu...


SELAMAT HARI RAYA..MAAF ZAHIR DAN BATIN
DARI : ZARINA, SYAHRIR, NUR JANNAH & AHMAD RIZQI

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Tuesday, September 29, 2009

hari tuaa....


290909 :: hari ni besday aku yg ke 32 tahun ..selamat hari tua untuk aku...arghhhh tidak..
moga2 apa yg aku impikan melingkari perjalanan hidup aku...
terima Kasih ya Allah atas kesempatan yg Kau berikan..
sesungguhnya hamba mu ini amat bersyukur atas nikmat yang Kau beri...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Thursday, September 17, 2009

Jannah Rizqi ...

















❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Tuesday, September 15, 2009

Biler jannah ikut mama ke opis..



Sabtu lepas, aku pi opis jap..amik buku catatan aku yg tertinggal..so bawak Jannah sekali..pastu check email..and melayan karenah Jannah..mcm2 bender nak dibuatnyer....yg paling penting nak tulis and main PC ..nak warna2 katanyer...so aku layankannn.



Pastu on the way balik, Jannah request nak gula2..aku malas nak berdolak dalih, aku pun beli..tengok tu siap cium2 lagi gula tu...

.
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Bubur Lambuk Vitamin F

Ramadhan kali ini adalah sangat simpel bagi aku n hubby..tak memilih sangat fasal makanan..janji ada nasi..mcm tak percaya kami tak pegi2 PARAM sehingga posa hari ini..malaslah nak membelek makanan...yang penting aku akan spendkan rm15-rm20 sehari untuk membeli lauk pauk ++ kuih @ mee..boleh dikatakan ada 5 jenis lauk kami waktu berbuka ++ masa sahur ..so, tak yah pening2 kepala nak masak bagai..kedai lauk tu senang nak pi, simpang kat rumah aku..so tiap2 hari mesti singgah...
dan yang paling best ada bubur lambuk spesial percuma..
ambiklah berapa banyak pong..keh3..aku kadang2 amikkan untuk pengasuh jannah..atau pun nak balik kg, pun tolong amikkan...
adik yang tolong jaga bubur tu pun dah kenal sangat2 aku..biler keter kitaorg lalu, dia mesti dah standby...
semoga hamba Allah yang budiman yang menderma bubur lambuk ini dimurahkan rezeki...aminnnn
Tiap2 petang balik dari kejer, mesti singgah kedai bubur lambuk Free..
walo pun bubur lambuknyer simple, tapi sedap Ok..
yg suker sangat makan hero aku Rizqi..boleh abis satu plastik tau...
senang sangatt..aku tak yah masak makanan Rizqi...
dan Jannah dengan menu utamanyer "mee honn goreng" satuuuu!!!




harap2 tahun depan, adalah lagi tradisi sedekah bubr lambuk ni..
bang, giliran kita biler lagi???


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Friday, September 11, 2009

Kelakor lah awak ni...

Aksi Rizqi yang kalakor ..
maner sempat jer ..
gayung pun leh jadi brg permainannyer...





❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Anak-anak pun pandai boring...






Anak2 aku kalo dah boring duk umah, mcm2 karenah timbul..
tengok muka pun tau..
Minggu lepas kami p KL..antor MIL p umah SIL..
aku pun amik kesempatan pi shopping baju budak2 ni cikit..
tapi anak2 tinggal ngan hubby aku..
sama gak, jalan tapi mcm tak jalan...
tak puas ler ..so kami decide lagi untuk pi lagi tanpa anak2...





so, minggu lepas kami bawak Jannah Rizqi pi Parkson Melaka..
redha jer ler ngan wabak H1N1..
pastu kami p bawak J&R pi makan kat McD..
tempat "wajib" ok..
memang happy sangat2 JR ni..bukan nak makan pun..
memang nak main-main jer..
dan kalo pi sini, mesti jannah akan dapat kawan baru..pandai berkahwan...



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Rizqi dah 17 bulan..




apa yg dilakukan oleh seorang budak lelaki ketika umur ini??
apa lagi..main..main..main..
lasaknyer..aduhhhh....

dia pun dah pandai buli kakak
jannah tengah syok tengok TV, dia off kan Tv..pastu lari terkedek2 menyorok..
pastu Rizqi pernah ketuk kakak dia ngan reket badminton..
kakak cuma tau menangis...cian anak mama.....
Rizqi dah boleh cakap..susu dah habis dia akan cakap "bis"..(habis)..
kalo nampak bas,lori,van mesti sebut "bok"..aku pun tak tau maner dia berlajor...







❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Besday Girl yang riang..

citer ni agak dah lamer..tapi tak per aku nak publish gak..inilah kek yang selalu jannah rengek2 nak beli..ader elon (belon)..kan anak aku ni antu belon..pantang nampak petronas...huhu...


hah..dapat pun aper yang didamkan..kek..kek..kek..apa lagi tiuplah si kakak yang terlalu happy ngan kek nyer itu....
hadiah kakak??..tahun untuk jimat..duit tu bank in dalam akaun dia.....





❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...