About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, September 11, 2009

Anak-anak pun pandai boring...






Anak2 aku kalo dah boring duk umah, mcm2 karenah timbul..
tengok muka pun tau..
Minggu lepas kami p KL..antor MIL p umah SIL..
aku pun amik kesempatan pi shopping baju budak2 ni cikit..
tapi anak2 tinggal ngan hubby aku..
sama gak, jalan tapi mcm tak jalan...
tak puas ler ..so kami decide lagi untuk pi lagi tanpa anak2...





so, minggu lepas kami bawak Jannah Rizqi pi Parkson Melaka..
redha jer ler ngan wabak H1N1..
pastu kami p bawak J&R pi makan kat McD..
tempat "wajib" ok..
memang happy sangat2 JR ni..bukan nak makan pun..
memang nak main-main jer..
dan kalo pi sini, mesti jannah akan dapat kawan baru..pandai berkahwan...



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...