About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, March 16, 2009

Salam semua..

Dah lama tul aku tak updated blog..padahal gambar banyak tul nak upload..entah lah..yg pastinyer aku memang tak der mood..tapi aku sempat gak jeling2 kat fp korang..cuma tak sempat nak tinggalkan komen..so sekarang ni aku dah ader mood ckit..keh..keh..tima kacih pada yg hantor mesej tentang penyepian kami ni.. so kepada sesiapa yg merindui kemunculan J&R..bersedialah sekaranggg...................
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

4 pesanan:

Zanna_MamaBatrice said...

yeeehaaa......
lama menunggu
akhirnya kak iena update gark blog yerk

ok...
zana siapkan mental & fizikal nie nak buat marathon kat blog akak nie

Cik Puan Mimi said...

kok ye pun tak de mood, takkan sampai tak leh nak reply sms aku. berjanggut aku tunggu.. merajuk ker ko ni, kecik hati ker, bz ker .. hehehe

apa pun welkam back

Aza...As :) said...

at laaaaassstttt....welcome back iena serta J & R :)...lama betul menyepiiiii...riiinnduuu sangat kat J & R taaaauuu ;)

ONFARISHA said...

Hai.. :)

Mmg ada kalanya diserang rasa malas nak update blog.. dihimpit kesibukan keja and melayan kerenah anak-anak.. keja umah.. ect ect.. huhuh

Salam perkenalan dari sha..
----------------------------------------------------------------------
~Jom shopping @ http://little1store.blogspot.com/~
~Koleksi menawan utk yang tersayang, harga menarik & berpatutan~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...