About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, March 20, 2009

Jannah - Pelapis Ella



Keh..keh..tajuk tak hingat punyer..Ini lah anak dara aku..memang sporting kan..kalo awie atau Ella tengok ni mesti menitik air mata..tapi ingat yer Jannah!!! Mama tak nak anak mama jadi mcm Ella @ awie.. mintak dijauhkannn.....aminn...

Gaya tu dah ader..Rizqi pun sama yerr..tapi sekejap jer Rizqi tu pakai spek..
Korang tengok ni , kalo baik sangat Rizqi pun boleh share stroller ngan Jannah




❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

syareena said...

HUHU GAYA X PE...tp jgnla jadik artis ye jannah

As said...

hai... mcm² aksi anak dara & teruna akak ni.. klako la tgk... rixqi tuh kejap jer nak pakai spek erk... baik nyer leh kongsi stroller... kalo adriana jgn nak harap...

eMMa@iKKa said...

bertuah lah Trisyia nak buat mcm Jannah share stroller ngan adik dia...mau mengamuk :)Jadi skrang daku ada dua stroller!!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

you rock gurl!!!

Jue ~ mama DnD said...

Jannah the rockers ka..? xper olok² ok jerk kan Jannah tp dah besar no no no ok... wah akrabnya siap leh share stroller..bagus a.. kakak gud girllah...

Zanna_MamaBatrice said...

ya ampun jannah
nie kalu gi rebonding rambut si jannah nie...bukat takat menitik air mata si ella tu kak eina...mau dia guling2 ko nengok anak dara nie ganti dia jadi ratu rock

he he he...

Sham Ummi Echa said...

hahhaha.. x thn aku baca tjk entry nih..pelapis ella tu..gaya mmg ada dah...tp dgr ckp mama tu yer.. mama xmo awk jd cam ella/ awie...hahahha..klakar la ko nih..

tp biasa ar kan bdk2...pntang nmpak msti nk tiru jer.. kalo echa lg ler..main gitar pakai diapers jer ko..seksi abis...kecik2 xpe la kan..

Mimi said...

tiru gaya je tu..besar nnt insyaAllah jadi doktor..doktor gigi pun ok gak..banyak duit nnt tuuu..
alolo..comey la 2 beradik dok share dlm stroller.

Aza...As :) said...

hahaha....ada gaya lah jannah....tak per...kecik2 ni buatlah apa pun kaann??? esok besar...ada akal pikiran sendiri lain citernyeeerr :)...

alahaaaiii bestnyaa tgk dua beradik ni...baaaiiikkk jeerr...itu time diorang baik kaann?? ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...