About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, March 31, 2009

4:26 pm..Happy Birthday Sayangg...

4.26 ptg / 31 mac 2008 : setahun yg lalu, detik ini ...tarikh keramat aku menerima seorang putera yang dinantikan2 dalam keluarga kami..kehadiran Rizqi membawa 1000 rezeki kepada kami..Rizqi sayang.... mama, abah, & kak Jannah sayang Rizqi satu dunia...
Happy birthday to you..
happy birthday to you..
happy birthday..happy birthday..
Happy birthday to you..
** Video Calebrate Birthday Rizqi malam tadi @ Pizza Hut Muar (akan diupload nanti) ..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

14 pesanan:

☆ lieya latif ☆ said...

hepi besdei rizqi....semoga membesar bagai johan, menjadi anak yg baik, soleh dan bijak...amin

wah tak saba nak tgk akak sefamily celebrate....

~~ciklinn~~ said...

hepi besday rizqi..... semoga jadi anak yg soleh dunia dan akhirat... aminn

eMMa@iKKa said...

Bagi laluan..bagi laluan...Nak nyanyi....Happy Birthday to youuuu!! Happy Birthday to youuuu!!! Happy Birthday to Rizqi..!!! Happy Birthday to youuuu!!!!!..:)

eija28 said...

happy besday to rizqi....moga cepat besar lg sayang...kak..cepat2 hapdet gambar celebrate plak...

As said...

Happy b'day rizqi... sekejap dah... umur dah sethn... wah cepat tul masa tuh berlalu... heheheh
rizqi pun makin ensem & chumell la
moga menjadi anak yg soleh & bijak
x sabar nak tgk pic celebrate b'day rizqi

baby AF said...

ePpi BeSedaY RiZqI

Aza...As :) said...

Happy Birthday Rizqi :)....alahaaii cepat betullah iena...dah setahun hero awak sorang tu ;)masa jumpa rumah mimi kat selayang dulu kecik lagi rasanya....now dah pun setahun hensem boy ni :)

Puan Iza said...

happy 1st besday to rizqi....semoga jadi anak yg soleh!

Sham Ummi Echa said...

hepi 1st besday rizqi..
semoga jd anak yg soleh..
rindunya kt bdk comei ni..
bila kita nk jmpa lg nih??

yong ibu chem said...

happy besday buat rizqi!

setahun dah dia..cepat je masa berlalu kan kak.

auntie doakan agar rizqi membesar menjadi anak yang berjaya di dunia dan akhirat..

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

Happy Birthday Rizqi.. semoga jadi anak yang bijak dan soleh..

insyallah kalau balik segamat nanti auntie singgah tangkak ok, ada present untuk rizqi

mrs khairul said...

selamat hari lahir boboy yg cute miut nih..moga jd anak yg soleh..sihat & ceria selalu..hug & kisses for u..muahhh2

Hirda Ibrahim said...

hepi 1st bday ensem boy!!
kejap je dh setahun kan?
moga membesar bagai johan..aminnn

Jue ~ mama DnD said...

eppy belated befday to rizqi...semoga menjadi anak yg soleh & sentiasa berada di bawah lindunganNya...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...