About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, March 30, 2009

dah nak setahun ensem mama..

Pejam celik pejam cilik, esok 31 mac Rizqi dah nak setahun..terlalu cepat masa berlalu..pening kepala aku ni asyik pening memikirkan mcm2 nak buat..kecian Rizqi..aku memang nak buat besday Rizqi ni, cuma lambat cikit kot..sebab nak buat sekali masa masuk umah baru hujung bulan april ni..tapi tak tau lagi, kot2 aku cepatkan buat besday Rizqi tu.. ...tapi yg pastinyer aku ngan hubby dah ader planning untuk bagi hadiah istimewa utk birthday Rizqi yg pertama ini..
Ok untuk hari ini dan esok, entry aku akan berkisar pada Rizqi..
Dah nak menjelang setahun ni, sekarang ni Rizqi ::::
1. Dah laju merangkak dan boleh berdiri ( lepas tangan 2,3 minit)
2. Mulut dah riuh
3. Penyanyang..( dah pandai kejut jannah dengan satu ciuman shj)..
4. Kememer ( org kata bulu mata lentik & panjang, memang kememer..betul ke??)
5.Murah dengan senyuman
6. dah pandai bye-bye & menggeleng kepala
7.dah pandai sebut mama,abah - very clear
8.suker sangat ngan bender2 yg ader pada kenderaan..terutama sekali tayar, stereng, gear dll
9. dah ader 5 btg gigi..(atas 3, bwh 2)
10. Makin susut dan makin ensem ( dimata dan dihati mama..)
11. Kuat makan ..pandai rampas makanan dari Jannah...
12. Suker makan ubat...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

8 pesanan:

As said...

sekejap jer kan rizqi dah nak sethn... rasanya jumpa dia kat umah kak mimi kecik lagi.. ni dah nak sethn.. ya la aqeel pun dah nak masuk 5 months... sekejap tul masa tuh berlalu... tp rizqi makin ensem la... suka tgk dia senyum

ILA said...

Sekejap je dah nak sethn... Happy becoming bday RIZQI. Kalo ader nak tempah paper bag bgtau la kat ila k... wah sempat promosi lak. Bukan aper, aritu ms JANNAH x dpt buat sbb ader hal yg x dpt dielakkan...huhu

*Azie* said...

selamat hari lahir rizqi..samalah erin pun makin susut nak leh jalan...

eMMa@iKKa said...

cepat sungguh masa berjalankan..
sedar tak sedar Rizqi dah satu tahun..!!! Anak dara Emma pun lagi 2 bulan nak 1 tahun!!! tengah pening nie..memikirkan birthday utk 2 org puteri nie..;)Btw..Happy 1st Birthday Rizqi!!

eija28 said...

happy 1st besday utk rizqi...moga membesar lg bagai johan!!!!!!!!!!!!!

~~ciklinn~~ said...

sekejap jer dah sthn kan.....coemll dier...

Zanna_MamaBatrice said...

happy besday ensem boy
semoga rizqi dipelihara, di berkati dan tergolong di kalangan anak2 yg pintar....amin

yelah kak
sekejapan jer kan
anak2 kita nie dah membesar

rizqi pun ensem di mata auntie tau..
udah ler putih melepak...x lokek ngan senyuman plak tu

liwaniel said...

happy birthday rizqi...sekejap je dah setahun kan..makin comel la rizqi ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...