About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, March 19, 2009

Spa Q



Masa kat Kl hari tu, petang2 jer kami p kedai lampu.. konon2 nak cari candlelier( betul ker aku ejer ni??).tapi tak der yg murah ..ader yg cantik, harga mak oii...
Ok, aku nak citer cikit fasal anak dara aku ni..kalo mood dia baik stroller tu diaakan bagi kat Rizqi..kalo tak..mintak maap lah banyak2..pegang roda pun tak boleh..


Ni pulak gambar bangun tido anak2 aku..aku suker lah amik gambor dia org bangun tidor..elok jer mendengar kata...

Okeh, citer sebenarnya aku nak story mory kat sini ialah Jannah dah pernah buat facial tau..keh..keh..tapi simple punyer facial jer..setakat urut2 muker jer..Kat umah SIL aku, dia ader buat saloon utuk facial & treatment..so aku kalo p KL mesti buat punyer...ndak2 treatment resdung..

Ni memang mat air mata..




Elok jer duduk...

Alamak, apa dah jadi dgn muka jannah ni?? Jannah mesti p buat facial ni..

Ni lah barang2 yg digunakan...

Mama selalu jer berangan nak masuk benda alah ni..tapi mesti tak jadi..keh..keh..

Ni lah spa mak oda @ ummi..FOC jer...

Sedia untuk di facial..

Wajah dah cantik dan bersih..baru lah ader mood nak jalan2..Rizqi bangga ader akak yg jelita mcm Jannah,..keh..keh..



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

~~ciklinn~~ said...

wah syioknyer kak ada spa Q... hehhehe kalu linnmau tiap kali ke situ wat treatment..sbb harga leh runding... hahhahahhaha

alahai mat air mata tu comell jekr dgn airmata ayg bergennag tu...

Zanna_MamaBatrice said...

wah jannah
kecik2 dah pandai jaga muka lorr
dah besar suke bersih gebu jer muka jannah cam mama jannah tu erk...ha ha ha

x rosak ker kak iena muka bebudak buat facila...he he he...tp kalu takat massage jer ok ler kot...kan kan kan...

Puan Iza said...

Wah! jannah...kecik2 dah pandai wat facial ek....ni bila dh besar ni sure jaga kecantikan nie....harus kulit jannah halus dan licin... :-)

lieya_latif said...

amboi2.....dah wat facial...auntie berjaman dah tak buat facial...dulu mase nak kawin ade gak buat..skrang buat sendiri jek kat umah, memandangkan barang2 pun senang nak beli....he he he he

*Azie* said...

patut la berseri jannah skrg..wat facial rupanya...

Jue ~ mama DnD said...

wah cayalah jannah..tecik dah merasa buat facial...ni harus menjadi ratu nie...rizqi nampak dah susut lah iena..dah x sebambam dolu...

eija28 said...

wah....tabik spring utk jannah dah buat facial yerk....mcm bdk besar dah!!!!tmpt sauna tu best kak klu buat...eija dulu sblm kawen jerk buat semua2 tu....berzaman dah x g SPA nie....

Hirda Ibrahim said...

kecik2 dh pi spa..bagus menjaga kecantikan nihhh..hehehe

eh iena, ko try tgk chandelier kat ikea.
aku suka. price dia ratus2 je. simple. aku tgk last week. kaler rystal +black.

Mimi said...

bestnyer Jannah..kecik2 lagi da buat facial..
aunty ni dah tuo, sekali pun x pernah lagi..kih..kih

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...