About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, October 27, 2011

JR --> Mama pi serawak sorang2 erk??

salam..
tajuk x boleh blah...
gambar2 ni masa aku tak kahwin lagi..tahun 2004..
tengok slim melim jer masa ni...
pi Kuching sebab ader member baik, Irdayani kejer kat KK Kuching..
tapi masa tu memang rapat giler ngan irda..aku panggil dia ni notz jer..
dia ni memang sekepala ngan aku..ndak2 time2 mendiva ko..
aku tunang, kahwin dia datang..
masa aku nak kahwin seminggu aku berkampung kat rumah dia..
mak dia memang kreatif bab2 gubah hantaran ni...
family dia pun rapat gak ngan aku..kalau raya kitaorg selalu dtg umah dia..
la ni masing2 dah ader family..
masing2 ader tanggungjawab dan kepentingan...

ok..sebenarnya sajer jer up gambar2 ni..
walau gambar ni pakai kamera digital, tapi fail  nyer dah hilang..
yg sebetulnya  malas nak carik....
maaf yer kualiti gambar sangat teruk..hehehe..
 oh yer, Sabtu ni  kitaorg akan terbang ke Kuching....
(29 okt -1 nov 2011)
so nak  amik feel cikitkan...
dulu pi tak banyak tempat kan..lagipun dulu pi time single mingle..
la ni banyak tempat yg plan nak pi ..dan yg penting ngan org2 tersayang...
opsss ok citer tu nanti dulu yer..pas ni.. nanti x surpriseee lak...
so meh kita tengok gambar..
macam gambar dolu2 kala...
hahhaah

dgn notz kat waterfront...
selim melim jer..pakai baju putih lagi...
kat tugu kuching..
kat waterfront..
tengok..time mak mendiva..
kat damai...
biler lah nak dapat cutting ni..???
kat kg budaya..
ngan abu bakar elah mana ntah ni???
naik perahu..menyeberang sungai...




❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

mamaairis said...

ce try skrg ko pakai baju nih...ahahahhahahha....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...