About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, September 14, 2011

JR---> Coconut Shake @ Klebang

hahah..ini satu lagi entry yg terlewat..
tapi yg penting masih dalam tahun semasa yer..
ni kisah hari tu masa kitaorg stay kat shah beach resort..
teringin nak merasa air kelapa yg glamour seantaro dunia..
chewahhh
apa lagi??... 
kalau tak Klebang Coconut Shake..
ramai dah blogger2 buat entry fasal air kelapa klebang ni,
,terliur mak nengoknyer..
ajak mr syahrir..ok!! 

masa kitaorg sampai memang x der tempat duduk..
alahai kedai dia sempoi giler..
bawah2 celah2 pokok pun ader meja...
tapi yg sempoi ni lah bestkannnnnnn...
tunggu dalam keter 10 minit..baru meja kosong..
huhuhu
meh kita rasa aper istimewanyer Klebang Coconut Shake ni...


ni lah rupanyer...

sedapnyerrrr..   
memang shedappp ko..terasa2 kat tekak ni...
aku rasa dia ader bubuh secret recipe yg 
membuatkan ianya lain dari yg lain...
kat tangkak pun ader, tapi tak sama lar..
dan aku jugak buat kesimpulan
salah satu tarikan warung ni  ader jual mee hoon, 
nasik lemak,kuih muih yg memang sesuai utk mengeteh..
aku tengok yg makan bukan sahajer ramai, 
tapi yg nak take away pun ramai menunggu...

tengok tak cayakan ??..ramai yg beratur nak beli..
insyallah kalau ader kesempatan lagi kami akan sampai lagi..
lagipun bukan susah sangat nak pi kan..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...