About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, September 15, 2011

JR---> My Little Super Hero

ni dia super hero mama yg ke-2....
yg first of coz lar mr hubby..
Rizqi oh Rizqi...
nak2 jugak baju superman spender kat luar ni..

baru hebat..baru pantas..kata Rizqi..
adik boleh lawan org jahat..
kalau mama takut kucing adik boleh gaduh dgn kucing..

tapi biler kucing datang, aku tengok dia yg cabut dulu kat abah..
dia tak larik kat aku, 
sebab dia tahu aku memang lagi penakut dari dia ngan kucing..
hahaha








keinginan anak2 kalau munasabah insyallah akan ditunaikan..
cuma lambat atau cepat jer..
anak2 happy. mama ngan abah lagi tenang...

sekarang ni, rizqi request nak motor yg leh naik pakai bateri...
abah kata , kalau adik rajin pi school boleh belikan..
mama kata , kalau adik ---> nak beraksi dalam concert akhir tahun 
qdees 2011, mama recommendkan utk beli...
(semalam teacher chong cakap, adik tak nak perform...risau mama..
x bestlar)...

kita tengok nanti yer..ntah2 sebelum concert abah dah belikan...
huhuhu..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

客家妹 said...

Go go Rizqi!!! I'm sure you can perform very well in the concert^^

-greetings from T Chong :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...