About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, September 12, 2011

JR----> Nasik Arab @ Melaka

kategori entry :bulan julai 2011

salam...
entry kali ni nak story tentang kedai makan Nasi Arab Al-Waleed
terletak di Melaka..
yg menariknyer lokasinyer kat kebun kelapa sawit....
kitaorg pun dapat tahu masa nak joint trip Jannah ke melaka...

so masa balik amik Jannah hari tu kitaorg pun singgah..
nak merasa makan nasik Arab..
Mr Khairul cakap, nasik arab ni pemes...

so not badlah makanan nyer..









menu yg dia provide pun best2..
habis jer makan kitaorg terus menuju destinasi masing2...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...