About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, April 26, 2015

JR --> Short vacations ipoh -kl

 
hujung tahun 2014 hari tu , bawak anak2 pi makan2 angin kat ipoh..
x der lah lama pun.. semalam jer pun..
kebetulan officemate ader buat lawatan kejer kat area2 ipoh tu..
so joint sekali..aku ngan anak2 datang lambat sikit,,
kitaorg drive....
esoknya pi mandi2 kat lost worl of tambun..
hotel kat ipoh yang kitaorg stay tu memang kelass
nampak mcm x berapa nak best..tapi ader cinema,gymm, swimming pool dia pun cantik..
siap ader breakfast lagi...

Gerbang malam..satu tempat shopping yg famous di Ipoh..


sup belut..


lost world of tambun..




pastu balik dari ipoh..stay kat KL pulak..
2 malam..
merayap lah ke Kenanga wholesale, Damansara Uptown , Dip&Dip dll lah

makan steak @ lanun, damansara uptown..
karaoke...


alhamdulillah..walaupun percutian yg singkat tapi anak2 enjoy..
full of xtvt...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...