About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, May 18, 2011

JR ---> Sport Day 2011 @ Qdees

salam..memang sana sini tengok sekolah2..tadika2..
sibuk ngan aktivi sukan..tengok budak2 buat rehearsel panas2 buta...
hahaha..memang cian tengok..muka dah lebam2 tengah panas..

Jannah& Rizqi pun sibuk dengan aktiviti sukannyer..
maklumlah dua2 rumah KUNING..
bak Jannah selalu kata Yellow! Yellow! Super Yellow..YES!YES!YES!

tapi Rizqi kan..masa tengah buat senam robik masa sport day hari tu ..
nampak jer mama terus meraung hiba..
tak sportinglah adik ni..buat mama hilang mood jer...
padahal kat umag semangat giler pakai kasut ngan stokin..
asyik sebut left..right..left...right (latih kawad kaki)..

tapi itu dulu..sekarang dia dah makin better,,
dah tak nyorok dalam keter..dah nak turun dari keter,
pegang tangan cikgu berpimpinan masuk qdees..
nanti mama story lain ok..

So, meh kita layan gambar...
fokus pada Jannah..
aku x mek gambar banyak ( x der mood sebab Rizqi)..
heheheh
my doter..jannah..

aper yg direnungkan tu jannah???

Kelas Jannah En. Mozart..

perbarisan..

peace!!

semangat Jannah lari..seb baik menang ...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...