About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, December 21, 2010

Mama ---> Please updated Blog!!!

banyak citer nak updated..
memang perlu updated sebab once dah buat blog...
jangan hangat2 taik ayam..
walaupun tak der org nak baca..
tapi ingat blog ini ditujukan khas buat permata hati  
utk tatapan Jannah & Rizqi ...
biler dorang dah besar, dah leh baca..semuanyer ader disini..
itu yg penting...


so mari kiter updated blog walaupun seminggu sekali, 
sebulan sekali pun boleh....huhuhu

nampaknyer banyaklah story mory yg perlu diupdated sebelum tahun 2010 melabuhkan tirainyer..
boleh..boleh...boleh punyer..
demi JR...
akan kugagahkan....


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

3 pesanan:

Zakiyah Zainon said...

cyahukk...mama JR boleh!
betul..kalau tak dak orang baca blog kita pun tak pa, penting untuk masa depan anak2..ala2 diari gitu untuk depa kan?

♥Azie♥ said...

ye betul akak..azie sokong so cepat update

ZanaNordin said...

kak...cepat2 update entryyyy
nak bacaaaaaaaaaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...