About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, May 01, 2012

JR ---> Qdees Sri Awana Tangkak Sport Day 2012


Jumaat lalu 26/4/2012 qdees tangkak buat sukan 2012..
so x terkecuali my JR...alhamdulillah tahun ni Jannah & Rizqi dua2
 dalam kumpulan Yellow..
kalau tak pening gak nak sokong kump mana kan???hehehhe
tahun ni jugak Rizqi amatlah sporting masuk sukan,,
tak macam tahun lalu, mmg buat aku x der mood..
nampak jer aku terus nangis,,
tapi tidak tahun ni..mmg cergas dan pantas..
bravo Rizqi..
ok meh kita tengok gambar yg sempat aku amik..
ader gak yg penting2 tak sempat amik, sebab debaran..chewahhh..
ngalahkan anak masuk sukan sea lak...
mula2 aku tak plan pun nak tengok JR bersukan..
tapi tengok ader gak mak pak lain yg tengok..cian anak aku..
x perlah layan jer...hahahah
ader 3 kumpulan..yg gambar bas tu..hijau,merah & kuning...
rizqi tgh tunggu turn..

jannah tgh bagi sokongan kpd kump kuning..
adik dah boring lah tu...
peace tuk mama...


untuk sukan kali ini, Jannah masuk 3 acara & Rizqi masuk 2  acara...
memang puaslah kan...
acara 1 jannah ialah jalan pakai terompah...

kakak tgh tunggu turn...
x naseb baik, acara terompah ni, group jannah dapat no 2..
tapi x per..yg penting semangat kan...
acara pertama Rizqi ialah, berlari dan tampal nama...
yg ni kump kuning dapat no 1....




chomel tak saya berlari??...suar saya besar..hahah

acara ke2, jannah kener berjalan ikat kaki ngan kawan dia..
acara ini group jannah dapat no 1...



buah hati mama & abah

ngan class teacher Rizqi,teacher Vijaya yg ceria...
ngan riefqy..






Acara ke-2 Rizqi ialah, bola n susun lego..
kali ni pun group Rizqi dpt no 1..syabas sayang...


gaya atlet..
gambar kumpulan ngan cikgu..


acara ke 3, Jannah masuk acara lari passing batten (salah eje erk??)..
hah yg ni pun kump kuning dapat no 1..

acara utk parents pun ader..
hah , yg ni acara utk kaum bapak..kener ikat kaki ngan belon..
pastu kener pijak group lain punyer belon..
Riefqy n papa, khairul..
acara tuk kaum emak pun ader..skipping..
tapi aku x leh masuk..pakai baju kurung..kang tak pasal2 terbang...hahha
acara utk teacher pun ader..tarik tali..bersama ngan student2 group kuning...
jannah pun joint..excited tul ...
acara terakhir ialah penyampaian hadiah...

gambar group  jannah..

Rizqi pun dapat hadiah...

rumah kuning meneng..mendahului rumah2 lain..
alhamdulillah..secara overall mmg best lah sukan kali ini..
tambah2 JR  pun sporting joint..
cikgu2 pun best2,,sporting..memng gelak dan ketawa jer sepanjang sukan tu..
syabas qdees tangkak...
apa2 pun rumah kuning mmg terbaekkk...heheh..
sedih gak, tahun ni tahun terakhir Jannah di qdees..
hope dia happy ngan pengalaman ini..
patutlah..semangat kasut baru..heheh
sekian..



 

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...