About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, May 03, 2012

JR ---> Misi Mandi2 Part 1 @ Thistle JB


 
 Awal Bulan Feb hari tu, kalau x silap ader cuti Maulidur rasul..
kebetulan cousin hubby, ader melansungkan majlis perkahwinan kat JB..
dah alang2 cuti lama kan, so decide bawak JR pi tido hotel..
lagipun dah lama benar x mandi pool kan...
plan nak tidur 2 malam..tapi hotel lain2,,,
nak rasakan kelainan...ewahhh kononnyer larrr...
so malam first tu kitaorg check in kat Thirstle JB..
rate agak mahal gak...tapi x per lar 1 malam jer kan..
malam ke2 sok, kita tidur hotel murah sikit yer..miaahahhaha

swimming pool kat thirstle ni x best utk budak2..
dalam sikit...tapi pool dia cantik..
so JR duduk kat tepi2 pool jer..
yg jadi mangsanyer hakulahh..
kalau nak mandi, aku yg kena dokong hangkut JR..
hubby aku lak masa tu tak der mood nak mandi..
so dia yg amikkan gambar kan...

dahlah malas nak ceriter panjang2..
meh kita layan gambar yer...
 
JR ready nak mandi...
adek yg cekeding...heheeh
kus semangat dokong jannah ni...


main kat tepi2 jer..


enjoy jugak JR dapat berendam lama2 kat pool ni..
ok..kita sambung misi mandi2 ni part 2 lak yer..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

Ezazue Corner said...

nice pic!!!

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

tqvm ieza..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...