About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, November 16, 2007

Jannah -15 months (08.11.07) & Dinner Raya 2007 Kolej Komuniti Ledang

Jannah dah 15 bulan...dah macam2 yang Jannah tau..yang pastinyer panjang akal tu tetap ader...Perkembangan jannah :
1. Suker duduk atas perut mama--- la ni mama akan suruh dia duduk atas perut abah, lagi best...
2. Pantang nampak mama ngan abah pegang pen ngan kertas --mesti dia amik, pas tu mulut bising..konon nak bagitau apa yang dia nak tulis...
3.Manja sangat dengan abah -pagi2 bangun mesti panggil Bahhh(lembut jer suaranya)..kalau abah drive, tak alih2 mesti pegang lengan abah...
4.kalau ader call masuk jer, mesti sebut Abahhh....
5.Suker sangat makan mee supp....
6.Kalau mama marah, dia mesti datang dekat dan pegang pipi mama...tak jadi marah lah pulak 7.Masuk jer kete, kalau mama nyanyi, dia switch onn radio atau dia akan suruh""kak!!kak!!""(bukak) radio..
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...